odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Морозильна камера Liebherr G 1213

Код:712015
Є в наявності
Морозильна камера Liebherr G 1213 фото
Морозильна камера Liebherr G 1213 фото
Морозильна камера Liebherr G 1213 фото
Морозильна камера Liebherr G 1213 фото
Морозильна камера Liebherr G 1213 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Велика побутова техніка. Це Цитрус.
З карткою ПУМБ вигідніше
cashback iconКешбек 97 ₴
9 799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Морозильник Liebherr G 1213 – ідеальний вибір для тих, хто хоче довго зберігати запаси продуктів. Завдяки сучасним інноваційним системам заморозки, дана модель дозволить вам практично цілий рік харчуватися натуральними, свіжими овочами та фруктами, з яких можна варити корисні компоти, пекти ароматні пироги для всієї родини, нарізати легкі та смачні салати. Електронне, кнопкове керування в Liebherr G 1213 – інтуїтивно просте та неймовірно чуйне. У користувача не виникне труднощів при взаємодії пристроєм, що дозволить отримувати максимальне задоволення від використання обладнання. Морозильна камера оснащена дисплеєм MagicEye, що виводить усі важливі показники. Дана модель відноситься до класу Comfort і є ідеальним співвідношенням ціни і якості.

Енергоспоживання та кліматичний клас

Морозильна камера лібхер g1213 включає унікальні технології, такі як:

  • MagicEye
  • SuperFrost по времени
  • SmartFrost
  • VarioSpace
  • FrostSafe

Вони дозволяють не тільки насолоджуватися свіжими, смачними продуктами з повним збереженням їхнього вітамінного складу, але й мінімізувати час для роботи з пристроєм.

Енергоспоживання морозильної камери лібхер G 1213 становить від 0,518 Вт за 24 години та 190 Вт за рік. Кліматичний клас даної моделі – SN-T.

У процесі виробництва цієї морозилки були враховані найменші деталі, щоб її використання було максимально комфортним для споживача.

Габарити, корисний об'єм

Об'єм камери G 1213 становить 98 літрів, чого цілком достатньо для комфортного використання. Розміри пристрою дозволяють легко розмістити морозильник у кухні будь-якого формату. Конструктивні можливості дозволяють розмістити окремий морозильник Liebherr G 1213 впритул до стіни або помістити в нішу. Дана камера оснащена звуковими та оптичними сигналами, які вчасно повідомлять вас про несправності в роботі приладу і забезпечать 100% збереження свіжості та корисних властивостей продуктів.

Керування, колір, клас

Електронне, кнопкове керування у Liebherr G 1213 дуже просте та зрозуміле. Користувач не матиме труднощів при взаємодії з цією камерою, що дозволить отримувати максимальне задоволення від використання обладнання.

Морозильна камера оснащена дисплеєм MagicEye, що виводить показники на дисплей та встановлює їх з точністю до градуса. Ця модель відноситься до класу Comfort. Білий колір, в якому виготовлено виріб, дозволить йому гармонійно вписатися в кухню з будь-яким інтер'єром.

Заморожування та розморожування

У морозильній камері Liebherr G 1213 враховані інноваційні розробки, які дозволяють легко розморожувати пристрій і звести цей процес до мінімуму: достатньо всього 1 раз на рік. Отримуйте задоволення від процесу взаємодії з технікою, яка проста у використанні, зберігає чудовий смак та користь ваших продуктів. Ця модель повністю виправдовує очікування покупців, а її технології доводять, що ви зробите правильний вибір.

Система VarioSpace

З цього моменту немає сенсу турбуватися про те, щоб рівномірно розподілити свої продукти у морозильній камері. Унікальна технологія VarioSpace дозволяє проводити регулювання корисного об'єму завдяки можливості висувати ящики. Тепер навіть красивий, високий торт з легкістю можна розмістити у морозильнику, не зіпсувавши його форму. З VarioSpace так просто регулювати простір!

Технологія Frost Safe

Висувні, прозорі контейнери для зберігання продуктів виготовляються з екологічно чистого пластику згідно технології FrostSafe. Високі стінки контейнерів повністю запобігають контакту продуктів, які не поєднуються між собою. FrostSafe – це надійний захист заморожених продуктів у камері.

Технологія SuperFrost

За допомогою технології SuperFrost ви зможете заморозити велику кількість різноманітних продуктів за температури -32°C.

Технологія SmartFrost

Ця унікальна система дозволить мінімізувати кількість інею на стінках камери та продуктах, припускаючи розморожування лише один раз на рік.

Характеристики

Основні характеристики

Тип холодильника
Тип управління
Загальний об'єм
Функції

Захист від дітей

Швидка заморозка

Спосіб установки

Додаткові характеристики

Енергоспоживання

190 кВт/год

Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

SN-T

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Є

Хладагент

R-600a

Морозильне відділення

Об'єм морозильної камери

98 л

Система охолодження морозильної камери

Статична

Потужність заморожування
Кількість відділень

3

Система розморожування морозильної камери

Статична

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

85,1 х 55,3 х 62,4 см

Висота
Ширина
Глибина
Вага

38 кг

Колір корпусу
Комплектація

Морозильна камера; Інструкція; Гарантійний талон

Фізичні характеристики

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера