Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мультиварка DeLonghi FH 1394/2 WH Multicuisine

Код:720629
Немає в наявності
Мультиварка DeLonghi FH 1394/2 WH Multicuisine фото
Мультиварка DeLonghi FH 1394/2 WH Multicuisine фото
Мультиварка DeLonghi FH 1394/2 WH Multicuisine фото
Мультиварка DeLonghi FH 1394/2 WH Multicuisine фото
Мультиварка DeLonghi FH 1394/2 WH Multicuisine фото
Мультиварка DeLonghi FH 1394/2 WH Multicuisine фото
Мультиварка DeLonghi FH 1394/2 WH Multicuisine фото
cashback iconКешбек 89 ₴
8 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Мультиварка DeLonghi FH 1394/2 WH Multicuisine

Потужність нижнього нагрівального елементу 1000 Вт. Потужність верхнього нагрівального елементу 1400 Вт. Функція конвекції. Автоматичне помішування. Програми: піца, тушкування/каші, торт/пиріг, аерофрітюрница, духовка, аерогриль, мультиварка. Комплектація: чаша з керамічним покриттям; лопатка для помішування; мірний стаканчик.

5 в 1

Мультиварка FH 1394 W MultiCooker здатна замінити більшість техніки на вашій кухні. Це по-справжньому універсальний пристрій 5 в 1, який допоможе вам готувати смачну і корисну їжу. Аерофрітюрніца приготує апетитну картоплю фрі (на 1 кг картоплі знадобиться всього 14 мл олії), аерогриль дозволить готувати м'ясо, рибу, овочі, мультиварка відмінно підійде для приготування супу, рагу, соусів, різотто, десертів і тортів. Також ви можете використовувати прилад як сковороду чи духовку (не вимагає попереднього розігріву).

Ексклюзивна система нагріву

Мультиварка має систему кругового нагріву. Нижній нагрівальний елемент - це унікальна особливість MultiCooker, він має потужність від 250 Вт до 1000 Вт і може функціонувати незалежно від верхнього елементу. Верхній елемент має потужність 1400 Вт і функцію конвекції. Завдяки хорошій циркуляції гарячого повітря страва готується рівномірно і дуже швидко. Купити FH 1394 - оптимальне рішення, якщо вам потрібен універсальний прилад.

Зручна в використанні

Прозора кришка приладу надасть вам можливість спостерігати за процесом готування. Чаша достатньо містка і має об'єм 5 л. Її діаметр становить 26 см, що дозволить запікати в ній великі шматки риби, м'яса, птиці. Чаша має ручку і легко витягується однією рукою. Знімні деталі мультиварки можна мити в посудомийній машині. Ціна FH1394 MultiCooker прийнятна і доступна.

Знімна лопатка

Мультиварка має знімну лопатку, яка в процесі приготування дбайливо помішує продукти, щоб вони рівномірно готувалися і при цьому не втрачали свою форму (наприклад, скибочки картоплі фрі). Швидкість розмішування - 2 рази на хвилину. Так ви можете готувати печеню, різотто, тушковані овочі. А якщо зняти лопатку - можна готувати рибне і м'ясне філе, торти, піцу, пироги.

Легке керування

Ви без проблем впораєтеся з керуванням приладом. Всі необхідні регулятори розташовані на передній панелі мультиварки. Для того, щоб вибрати програму, необхідно повернути регулятор і натиснути на кнопку в центрі (вона відповідає за функції старту, паузи і зупинки). На цифровій клавіатурі можна встановити час приготування від 1 до 90 хвилин і рівень потужності від 1 до 4.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Об'єм
Потужність
Кількість програм

7

Тип покриття чаші
Функціонал

Конвекція

Додаткова інформація

Автоматичне помішування. Мультиварка: приготування супів, молочних каш, гарнірів, соусів, напоїв, джемів. Духовка: випікання хліба, тортів, піци, запікання м'яса, риби, овочів. Аерогриль: приготування страв із риби, м'яса, овочів. Сковорода: смаження м'яса, сирників, котлет, драників. Аерофритюрниця: приготування ідеальної картоплі-фрі з мінімальною кількістю олії. Цифрова панель керування дозволяє встановити час приготування від 1 до 90 хв. І рівень потужності від 1 до 4.

Експлуатація

Управління

Механічне

Дисплей

Є

Таймер

Ні

Програми приготування

Фритюр

Тушкування

Жарка

Випічка

Каша

Піцца

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Колір корпусу
Вага

5 кг

Вага в упаковці

6,97 кг

Габарити (ВхШхГ)

29 х 32,5 х 39,5 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

18,5 x 45,8 x 34,3 см

Комплектація

Чаша з керамічним покриттям; лопатка для помішування; мірна склянка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера