Citrus Logo Image

Перший в Україні магазин в магазині з розумними товарами для улюбленців

55 переглядів

Нещодавно у Цитрус відкрилася окрема зона з гаджетами для тварин від Petkit. Розташувалася вона у магазині за адресою вул. Хрещатик, 29.
 

Тут ви знайдете все необхідне для полегшення піклування про улюбленця. В наявності автоматичні годувальні, фонтани для пиття, автоматичні лотки для котиків, розхідні матеріали до них і багато іншого. Крім того, також є гаджети для грумінгу у домашніх умовах: набір для догляду за тваринами 5-в-1 PETKIT Grooming Vacuum Kit, сушильні бокси та щітки.
 

Petkit - це один із найвідоміших брендів, які випускають високотехнологічні аксесуари для домашніх тварин. Виробник приділяє особливу увагу розробці інноваційних товарів для улюбленців, зокрема для котів та собак. Це гаджети високої якості, виготовлені з безпечних для здоров’я тварини гіпоалергенних матеріалів. 

 

Усі товари мають простий, лаконічний та ергономічний дизайн: вони не займають багато місця вдома та чудово вписуються у будь-який інтер’єр. Через їхню компактність їх легко транспортувати чи переставляти у межах дому. І тепер ці високотехнологічні товари офіційно можна придбати у Цитрус.
 


Ви можете завітати до магазину одразу з хвостатим, аби точно обрати гаджет йому до вподоби. Відмічайте Цитрус в stories Instagram та хизуйтеся новими покупками для пухнастого.


Зробіть життя свого улюбленця автономним. Купуйте гаджети з камерою і наглядайте за хвостатим на відстані, обирайте переноски та переміщуйте тварин без зайвих проблем, хапайте поїлки й запобігайте зневодненню улюбленців під час довгих прогулянок. 
 

Спробуйте нове з товарами для тварин від Petkit  — приходьте у Цитрус за адресою вул. Хрещатик, 29.