odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Acer ConceptD 7 CN715-71-780L White (NX.C4KEU.019)

Код:652815
Немає в наявності
Ноутбук Acer ConceptD 7 CN715-71-780L White (NX.C4KEU.019) фото
Ноутбук Acer ConceptD 7 CN715-71-780L White (NX.C4KEU.019) фото
Ноутбук Acer ConceptD 7 CN715-71-780L White (NX.C4KEU.019) фото
Ноутбук Acer ConceptD 7 CN715-71-780L White (NX.C4KEU.019) фото
Ноутбук Acer ConceptD 7 CN715-71-780L White (NX.C4KEU.019) фото
Ноутбук Acer ConceptD 7 CN715-71-780L White (NX.C4KEU.019) фото
Ноутбук Acer ConceptD 7 CN715-71-780L White (NX.C4KEU.019) фото
Ноутбук Acer ConceptD 7 CN715-71-780L White (NX.C4KEU.019) фото
cashback iconКешбек 999 ₴
99 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ConceptD 7

Мобільна дизайн-студія

ConceptD 7 - це потужна портативна робоча станція для професійних творців 2D й 3D графіки, фото- та відео-монтажу. Ноутбук оснащений відкаліброваним 4K UHD екраном, який забезпечує покриття 100% колірного поля Adobe RGB, сертифікований PANTONE Validated та має коефіцієнт колірної відмінності Delta E менше 2.

Стильний дизайн

Завдяки класичному дизайну ноутбук ConceptD 7 зручний у роботі і чудово виглядає у будь-якому робочому просторі. Крім того, відповідно до сучасних тенденцій, корпус ноутбука зменшений і полегшений внаслідок звуження рамки екрана, що робить його ще портативнішим. Металеве шасі1 та відповідність концепції NVIDIA GeForce Max-Q роблять ноутбук потужним, тонким та міцним.

Ідеальний пристрій для створення дизайну

Точність кольору вкрай важлива, коли мова йде про створення дизайну. Широкий асортимент технологій передавання кольорів ноутбука ConceptD 7 дозволить вам досягти професійної якості. Ви не втратите жодної деталі з роздільною здатністю 4K UHD та великим екранним простором, що досягається завдяки вузьким рамкам.

Точність передавання кольорів

Для створення дизайну професійного рівня потрібні відповідні інструменти. Дисплей ConceptD 7, що пройшов тестування та калібрування забезпечує точне передавання кольорів.

Колірне охоплення 100% Adobe RGB

Екран, який забезпечує 100% покриття колірного простору Adobe RGB вирізняється більшою яскравістю та великою кількістю відтінків у синьо-зеленій частині гами. Adobe RGB забезпечує більше колірне охоплення, ніж sRGB.

PANTONE® Validated

Працюйте на високому професійному рівні з дисплеєм, який має вбудовану корекцію кольору і пройшов сертифікацію на чудову точність відтворення кольорів PANTONE Matching System (PMS).

Delta E менше 2

Дисплей був протестований і відкалібрований для досягнення середнього значення Delta E менше 2. Завдяки цьому досягається максимальна реалістичність передавання кольорів.

Творча сила

Ноутбук ConceptD 7 забезпечує оптимальну швидкість і багатозадачність для створення дизайну як у 2D, так і в 3D. Всередині металевого корпусу приховані потужні можливості: процесор Intel Core i7 9-го покоління, відеокарта NVIDIA GeForce RTX 2080 з дизайном Max-Q2, модуль пам'яті DDR4 ємністю 32 Гб і твердотільний накопичувач PCIe NVMe з технологією Raid 02 ємністю 1 Тб. Швидше виконання попереднього перегляду у реальному часі при редагуванні відео або зручніший експорт та обробка відео з роздільною здатністю до 6K і простих 3D-дизайнів.

Технологія NVIDIA GeForce RTX

Відеокарти NVIDIA RTX об'єднують технології трасування променів у реальному часі та ШІ, які дозволяють використовувати ваші повсякденні додатки для швидшої і кращої роботи з контентом. Створення цифрових ресурсів. Створення відео для YouTube або повнометражного фільму. Створення 3D-контенту у реальному часі. Навіть ведення потокових трансляцій ігор на Twitch.

Трасування променів

Прискорене трасування променів при обробці дозволяє переглядати реалістичну графіку в процесі створення. Трасування променів відтворює природну поведінку світла, що дозволяє забезпечувати у реальному часі високоякісну візуалізацію контенту.

NVIDIA Turing

Революційна архітектура NVIDIA Turing об'єднує технології трасування променів у реальному часі, штучного інтелекту та програмованого шейдингу.

GeForce з дизайном Max-Q

Один з найбільш тонких, швидких і тихих ноутбуків, який легко вміститься у вас на колінах.

Можливість зосередитися на роботі

Для концентрації уваги на важливому аспекті створення дизайну важлива тиша. Рівень шуму спеціальної системи охолодження Aeroblade 3D 4-го покоління не перевищує 40 дБ, що не порушує навіть суворих правил бібліотек. Конструкція нового покоління оптимізована для шумозаглушення звуків працюючого на повну потужність процесора, а це означає, що ноутбук працює дуже тихо.

Біонічний дизайн

Безшумна і потужна динаміка польоту сови надихнула розробників на створення нової конструкції вентиляторів з зазубреними краями лопатей, що дозволило посилити повітряний потік.

Ультратонкі лопаті

Кожна з 59 біонічних лопатей має товщину всього 0,1 мм, повністю виконана з металу і забезпечена двома стабілізувальними канавками.

Шумозаглушення

Кінцівки лопатей і оптимізована система термоконтролю дозволяють знизити рівень турбулентності і забезпечити тишу, необхідну для комфортної роботи.

Широкий асортимент портів

Широкий асортимент портів дозволяє під’єднати будь-які периферійні пристрої та досягти кращих результатів. Порти USB 3.1 забезпечать можливість зарядки периферійних пристроїв, якщо він вимкнений. Додаткова безпека пристрою забезпечується за допомогою слота замка Kensington.

Універсальний порт

Використовуйте порт ThunderBolt 3 для під’єднання периферійних пристроїв та миттєвого обміну даними. Порт USB-C забезпечує швидкість передавання даних до 40 Гбіт/с, можливість зарядки через USB, DisplayPort через USB-C, а також під’єднання декількох дисплеїв 4K.

Сенсорне керування мережею

Розподіляйте пропускну здатність залежно від потреби. Контролер Killer E3000 Ethernet, бездротова антена 1550 і Killer Control Center 2.0 — у вас є все, необхідне для повної оптимізації мережі.

Чудова якість звуку

Перетворіть будь-яку пару навушників на висококласну систему об'ємного звучання 360°, яка дозволить насолоджуватися улюбленими фільмами, музикою та іграми з реалістичним об'ємним звуком.

Waves MaxxAudio

Цей пакет містить першокласні функції обробки звуку для підвищення якості звуку на ноутбуці.

MaxxBass

Оцініть ще більш глибоке стереозвучання навіть на маленьких динаміках. Технологія MaxxBass створює низькочастотні ефекти, забезпечуючи реалістичне звучання музики та відтворення звуків у грі.

MaxxDialog

Ця технологія дозволяє ідентифікувати «центральну» (голосову) інформацію і регулювати її рівень окремо від іншої звукової інформації для чіткого відтворення діалогів без спотворень через фонові звуки.

Додаток Palette

Простий інтуїтивно зрозумілий інтерфейс Palette забезпечує на ноутбуці ConceptD миттєвий доступ до налаштувань. З легкістю налаштовуйте колірний профіль, відстежуйте стан системи або змінюйте налаштування. Крім того, можна перейти у налаштування об'ємного звуку Waves NX і змінити параметри безпосередньо з користувацького інтерфейсу Palette.

Колірний Профіль

Відстеження Стану Системи

Налаштування

1Лише верхня та нижня панелі, а також палмрест є металевими.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,6 ГГц

Максимальна частота процесора

4,5 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

2666 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ac

Роз'єми USB

3 x USB 3.0 Type-A

1 х USB 3.1 Type-C

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані стереодинаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Вага

2,1 кг

Ширина

35,85 см

Довжина

25,5 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація