odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus ProArt Studiobook 16 H7600ZX-KV050X Mineral Black (90NB0XC1-M00250)

Код:713624
Очікується
Ноутбук Asus ProArt Studiobook 16 H7600ZX-KV050X Mineral Black (90NB0XC1-M00250) фото
Ноутбук Asus ProArt Studiobook 16 H7600ZX-KV050X Mineral Black (90NB0XC1-M00250) фото
Ноутбук Asus ProArt Studiobook 16 H7600ZX-KV050X Mineral Black (90NB0XC1-M00250) фото
Ноутбук Asus ProArt Studiobook 16 H7600ZX-KV050X Mineral Black (90NB0XC1-M00250) фото
Ноутбук Asus ProArt Studiobook 16 H7600ZX-KV050X Mineral Black (90NB0XC1-M00250) фото
Ноутбук Asus ProArt Studiobook 16 H7600ZX-KV050X Mineral Black (90NB0XC1-M00250) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Креативний професіоналізм

Перетворіть свої креативні ідеї на реальність за допомогою студійного ноутбука ProArt Studiobook 16. Цей функціональний пристрій надасть вам безпрецедентні можливості для творчої роботи завдяки передовій конфігурації, в яку можуть входити потужний процесор Intel Core i7 та відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti, доповнені великим обсягом оперативної пам'яті, швидкими накопичувачами та сучасними інтерфейсами. Особлива увага – 16-дюймовому IPS-дисплею з чудовими характеристиками: частота оновлення 120 Гц, роздільна здатність 2,5K, співвідношення сторін 16:10, широкі кути огляду й підтверджена сертифікатами бездоганна точність відтворення кольорів. Приємним бонусом будуть ексклюзивні технології ASUS, серед яких можна виділити інноваційний контролер ASUS Dial, призначений для точного керування в професійних програмах.

Швидше за думку

ProArt Studiobook 16 розроблявся з прицілом на найскладніші, ресурсомісткі завдання, про що свідчить його конфігурація, в яку можуть входити потужний процесор Intel Core i7, сучасна відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti, швидкісні твердотільні накопичувачі і до 64 гігабайт високочастотної оперативної пам'яті. Безкомпромісна продуктивність – для справжніх професіоналів!

Висока графічна продуктивність

Графічна підсистема у ProArt Studiobook 16 може бути представлена​відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti для ноутбуків із мікроархітектурою Ampere, що підтримує трасування променів в режимі реального часу та функції штучного інтелекту. У поєднанні з великим обсягом відеопам'яті GDDR6 і можливістю підвищення TGP з 80 до 115 Вт це дозволяє отримати високу швидкість у вимогливих до графічних ресурсів системи завданнях, таких як тривимірне моделювання та відеомонтаж. Використання драйверів NVIDIA Studio гарантує максимальну продуктивність, надійність і широку сумісність програмного забезпечення.*

У пошуках тиші

Потужний ноутбук, такий як ProArt Studiobook 16, потребує належного охолодження, проте зайвий шум шкодить творчому процесу. У швидкісному режимі Performance ексклюзивна система охолодження IceCool Pro дозволяє збільшити загальний термопакет центрального та графічного процесорів до 140 Вт (50 Вт та 90 Вт відповідно) – без зниження продуктивності через тротлінг. Для цього в ній використовуються сім інтелектуальних датчиків, шість теплових трубок і два вентилятори з рекордним числом лопатей – по 102 у кожного. Виготовлені із міцного полімеру, лопаті вигнуті таким чином, щоб посилити повітряний потік – на 16% – при мінімальному рівні шуму, який у стандартному режимі Normal завжди залишається нижчим за 40 дБА. Крім того, ProArt Studiobook 16 підтримує технологію NVIDIA WhisperMode 2.0: користувач може вказати комфортну для себе шумність, і штучний інтелект керуватиме вентиляторами системи охолодження так, щоб не перевищувати її.

Бездоганне зображення для якісних результатів

Чудовий IPS-дисплей із роздільною здатністю 120 Гц* і широким колірним охопленням (100% DCI-P3) робить ProArt Studiobook 16 прекрасним вибором для серйозної роботи з візуальними проєктами. Його висока контрастність відповідає стандарту VESA DisplayHDR™ 400, а бездоганна точність відтворення кольорів (ΔE менше 1,57) підтверджена сертифікатами Calman Verified і PANTONE® Validated. HDR-технологія нового рівня Dolby Vision® зробить творчий процес ще більш приємним завдяки реалістичним і насиченим зображенням. Вона допоможе вам розкрити більше деталей як у темних, так і в яскравих сценах. Безпека дисплея для очей сертифікована агентством TÜV Rheinland – він випромінює на 70% менше шкідливого синього світла, ніж звичайні РК-екрани.

Універсальний контролер

Спробуйте працювати по-новому – за допомогою гнучко персоналізованого інноваційного інструменту ASUS Dial, який є апаратним контролером для точного і швидкого управління різними параметрами в креативних додатках. Зміна розміру пензля, налаштування прозорості шару, моментальне скасування останньої операції – всього доступно понад 70 різних команд та дій, включаючи загальносистемні (налаштування яскравості екрану та гучності звуку, вертикальний скролінг). На даний момент інструмент ASUS Dial вже сумісний з чотирма популярними програмами Adobe (Photoshop, Premiere Pro, Photoshop Lightroom Classic та After Effects), і найближчим часом сфера його застосування буде лише розширюватися.

Зручність у деталях

Трикнопковий тачпад розроблений спеціально для 3D-дизайнерів, які часто використовують середню кнопку миші при керуванні у відповідних програмах, наприклад для обертання моделей. Він особливо ефективний у поєднанні з розташованим поруч інструментом ASUS Dial.

SD Express 7.0

Ноутбук ProArt Studiobook 16 оснащений кард-рідером найновішого стандарту SD Express 7.0. Карти пам'яті SD Express здатні передавати дані на швидкостях до 985 МБ/с (майже в 10 разів швидше, ніж звичайні SD-карти!), тому ви зможете швидше переносити файли між своїми пристроями.

Насолода звуком

Вбудована аудіосистема ноутбука відмінно підходить і для обробки мультимедійного контенту, і для прослуховування: відеоролики, музика, ігри звучать просто чудово, про що свідчить сертифікація фірми Harman Kardon. Двоканальний інтелектуальний підсилювач не тільки зменшує спотворення, але й оберігає динаміки від пошкоджень за високого рівня гучності. Підтримується технологія DTS, яка перетворює будь-який вихідний аудіоматеріал у мультиканальний формат.

Наднадійна машина

Ноутбук ProArt Studiobook 16 настільки міцний, що успішно пройшов суворі випробування на відповідність військово-промисловому стандарту MIL-STD-810H. Крім того, він витримав серію внутрішніх тестів ASUS, які значно перевищують за своєю строгістю узвичаєні в комп'ютерній індустрії стандарти.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені як ілюстрація продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

120 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

3,5 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

HD-камера з функцією IR

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,4 кг

Ширина

36,2 см

Довжина

26,4 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Рюкзак