Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN073 Jaeger Gray (90NR0GW2-M00NA0)

Код:736806
Є в наявності
Ноутбук Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN073 Jaeger Gray (90NR0GW2-M00NA0) video preview
Ноутбук Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN073 Jaeger Gray (90NR0GW2-M00NA0) фото
Ноутбук Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN073 Jaeger Gray (90NR0GW2-M00NA0) фото
Ноутбук Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN073 Jaeger Gray (90NR0GW2-M00NA0) фото
Ноутбук Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN073 Jaeger Gray (90NR0GW2-M00NA0) фото
Ноутбук Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN073 Jaeger Gray (90NR0GW2-M00NA0) фото
Ноутбук Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN073 Jaeger Gray (90NR0GW2-M00NA0) фото
Ноутбук Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN073 Jaeger Gray (90NR0GW2-M00NA0) фото
Ноутбук Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN073 Jaeger Gray (90NR0GW2-M00NA0) фото
Ноутбук Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN073 Jaeger Gray (90NR0GW2-M00NA0) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 354 ₴
35 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Бездоганна бойова робота

Перейдіть відразу до дій із ноутбуком TUF Gaming F15. З процесором Intel Core i5 та 16 гігабайтами блискавично швидкої оперативної пам’яті ви зможете з легкістю транслювати відео і працювати одночасно у кількох програмах. Розкрийте свій повний ігровий потенціал з відеокартою GeForce RTX 3050 для ноутбуків, доповненою спеціальним мультиплексором (MUX Switch). Коли ваша ігрова бібліотека заповниться, ви зможете розширити сховище даних за допомогою порожнього слота M.2 під накопичувач SSD NVMe з інтерфейсом PCIe 4.0 x4.*

Принципово новий дизайн

Ноутбук TUF Gaming зустрічає 2022 рік із модернізованим корпусом – на 4,5% меншим, ніж у торішніх моделей. Логотип TUF також переосмислено – як у тисненій версії, так і у вигляді лазерного гравірування. Незважаючи на зменшений розмір, принципово новий TUF Gaming F15 у 2022 році так само матиме великий тачпад з акцентами у стилі аніме та чотиристоронніми індикаторами.

З мультиплексором - швидше!

У сучасних ігрових ноутбуках використовуються спеціальні потужні графічні процесори, які забезпечують високу продуктивність, проте в більшості з них кадри зображення, перш ніж потрапити на екран, передаються через вбудоване у центральний процесор графічне ядро. Це збільшує час автономної роботи, проте заважає вашій відеокарті працювати з максимальною продуктивністю. Тому всі наші ноутбуки TUF 2022 року обладнані мультиплексорами (MUX Switch). Для змагальних ігор можна увімкнути режим прямого під’єднання графічного процесора, який скорочує затримку і підвищує продуктивність у середньому на 5–10%.

Залиште суперників далеко позаду

Працюючи під повним навантаженням, центральні процесори з великою кількістю ядер виділяють багато тепла. Тому ноутбук TUF Gaming F15 обладнаний двома вентиляторами Arc Flow™ з 84 лопатками для розсіяння тепла, яке виділяє його потужний процесор. Оновлена конструкція лопаток зі змінною товщиною має дві переваги: вона збільшує тиск і водночас зменшує турбулентність, а отже, забезпечує більш потужне охолодження без зайвого шуму. Завдяки цій системі, що до складу якої може також входити до чотирьох вентиляційних отворів і до п’яти окремих теплових трубок, TUF Gaming F15 у моделі 2022 року не перегріватиметься навіть у найбільш вимогливих до ресурсів іграх.

Не прогавте момент

Завдяки екрану з роздільною здатністю QHD або FHD ви зможете триматися нарівні з професіоналами. Технологія адаптивної синхронізації Adaptive-Sync синхронізує частоту оновлення екрана з частотою виведення кадрів графічним процесором: завдяки цьому зменшується затримка відображення, мінімізуються візуальні артефакти, і усувається неприємний ефект розриву кадру, тож динамічні сцени в іграх будуть надзвичайно плавними і реалістичними. Екран із роздільною здатністю QHD або FHD охоплює 100% колірного простору DCI-P3 або sRGB відповідно, відображаючи саме ті кольори, які були задумані. На вражаючому екрані, який займає 80% панелі, відео та ігри стануть ще більш захоплюючими – а пристрій залишиться таким же портативним.*

Надійність військового класу

Щоб заслужити ім’я TUF Gaming, ці ноутбуки повинні успішно пройти серію суворих випробувань за військовим стандартом MIL-STD-810H. Пристрої випробовують на стійкість до падіння, вібрації, вологості та екстремальних температур, щоб гарантувати їхню надійність. Оскільки ноутбук F15 справно працює навіть за найважчих умов, він тим більше витримає трясіння та удари, яких він зазнає у повсякденному житті.

Чутно все

Два динаміки з технологією Dolby Atmos створюють звукову сцену з високою точністю відтворення звуку, а формат звуку Hi-Res гарантує, що музика звучатиме у навушниках так, як було задумано. Двостороннє інтелектуальне шумозаглушення вилучає з вхідного та вихідного звуку фонові шуми, даючи вам змогу зосередитися на тому, що відбувається.

Сучасні інтерфейси

Незалежно від того, які у вас налаштування, з ноутбуком TUF Gaming F15 ви будете завжди залишатися на зв’язку. Спеціальний порт HDMI 2.0b доповнений двома портами USB Type-C з підтримкою інтерфейсу DisplayPort, а також потужним та універсальним портом Thunderbolt™ 4. Зі швидким та надійним бездротовим модулем Wi-Fi 6 (802.11ax) ви зможете вийти в Інтернет і ефективно працювати з будь-якого місця, де є сумісні точки доступу, або ж під’єднатися напряму за допомогою вбудованого порту Gigabit Ethernet.

Єдиний центр керування

Armoury Crate – це просте у використанні програмне забезпечення, яке об’єднує в собі всі параметри для керування системою та підсвічуванням. У ньому доступні широкі можливості з персоналізації, які дають змогу налаштувати естетичні ефекти на свій смак, детально відрегулювати ігрові профілі та пристосувати налаштування звуку до власних вподобань. Програма також дає змогу створювати профілі з налаштуваннями: в них можна задавати і персоналізувати бажану продуктивність та інші налаштування, які будуть застосовуватися під час запуску ваших улюблених застосунків та ігор. Armoury Crate надає вам повний контроль над роботою вашого пристрою.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

144 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,5 ГГц

Максимальна частота процесора

4,5 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк
Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Kensington Security Slot

Dolby Atmos

Hi-Res certification

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору
Час роботи та зарядка

Підзарядка від 0% до 50% за 30 хвилин

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,2 кг

Довжина

25,1 см

Ширина

35,4 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження