odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus VivoBook 13 Slate OLED T3300KA-LQ032W Black (90NB0VC2-M000A0)

Код:704544
Очікується
Ноутбук Asus VivoBook 13 Slate OLED T3300KA-LQ032W Black (90NB0VC2-M000A0) фото
Ноутбук Asus VivoBook 13 Slate OLED T3300KA-LQ032W Black (90NB0VC2-M000A0) фото
Ноутбук Asus VivoBook 13 Slate OLED T3300KA-LQ032W Black (90NB0VC2-M000A0) фото
Ноутбук Asus VivoBook 13 Slate OLED T3300KA-LQ032W Black (90NB0VC2-M000A0) фото
Ноутбук Asus VivoBook 13 Slate OLED T3300KA-LQ032W Black (90NB0VC2-M000A0) фото
Ноутбук Asus VivoBook 13 Slate OLED T3300KA-LQ032W Black (90NB0VC2-M000A0) фото
Ноутбук Asus VivoBook 13 Slate OLED T3300KA-LQ032W Black (90NB0VC2-M000A0) фото
Ноутбук Asus VivoBook 13 Slate OLED T3300KA-LQ032W Black (90NB0VC2-M000A0) фото
Ноутбук Asus VivoBook 13 Slate OLED T3300KA-LQ032W Black (90NB0VC2-M000A0) фото
Ноутбук Asus VivoBook 13 Slate OLED T3300KA-LQ032W Black (90NB0VC2-M000A0) фото
Ноутбук Asus VivoBook 13 Slate OLED T3300KA-LQ032W Black (90NB0VC2-M000A0) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 239 ₴
23 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ASUS Vivobook 13 Slate OLED

OLED-кінотеатр у твоєму ноутбуці

Представляємо Vivobook 13 Slate OLED – фантастичний ноутбук-трансформер, створений для мобільного стилю життя. Він легко адаптується до всього, що б не робив його власник, буде це робота чи навчання, відпочинок чи спілкування. Підтримка стилусу ASUS Pen 2.0 зі змінними наконечниками різних типів припаде до смаку всім творчим людям, а любителі розваг неодмінно оцінять якісне зображення на розкішному OLED-дисплеї з технологією Dolby Vision, доповнене чарівним звучанням вбудованої аудіосистеми з просторовими ефектами Dolby Atmos.

Для креативних ідей

Стилус ASUS Pen 2.0 – ідеальне доповнення до ноутбука Vivobook 13 Slate OLED. Відповідаючи стандарту MPP 2.0, він має чутливий інтерфейс і здатний розпізнавати 4096 рівнів тиску, вловлюючи дрібні зміни у силі натискання, від 5 до 350 г. З його допомогою можна з точністю провести і ледь помітні, і широкі лінії, як при звичайному письмі або малюванні.*

Оновлений стилус

Високоточний стилус ASUS Pen 2.0 здатний розпізнавати дрібні відмінності між натисканнями при рукописному введенні та малюванні, причому для ще тоншого підлаштування під поточне завдання він постачається з чотирма змінними наконечниками (2H, H, HB і B), що відрізняються за своїми властивостями – тертю та жорсткості. Відчуття від стилуса ASUS Pen 2.0 – майже такі ж, як при використанні звичайного олівця або пензлика.*

Портативний OLED-кінотеатр

Будь-який контент виглядає краще на ноутбуці Vivobook 13 Slate OLED, адже той оснащується високоякісним сенсорним OLED-дисплеєм із технологією Dolby Vision. Дисплей може похизуватися чудовою контрастністю та високою яскравістю (550 кд/м²), широким колірним охопленням (100% DCI-P3) та точним передаванням кольорів, підтвердженим сертифікатом Pantone Validated. Його ергономічність, у тому числі низький рівень синього випромінюваного світла, сертифікована незалежною лабораторією TÜV Rheinland. Поверх екрана є міцне скло Corning Gorilla та олеофобне покриття, які захищають його від подряпин та плям відповідно.

Занурення у світ звуку

Немов у кінотеатрі, Vivobook 13 Slate OLED допоможе з головою поринути в улюблений фільм чи серіал. Соковиті кольори, висока контрастність і неймовірна деталізація його 13,3-дюймового OLED-дисплея з технологією Dolby Vision доповнені заворожливим звучанням, адже технологія Dolby Atmos дозволяє з ідеальною точністю розгорнути в просторі всі джерела звуку. Вбудована аудіосистема з чотирьох динаміків працює на базі інтелектуального підсилювача, що забезпечує високий рівень максимальної гучності при мінімумі спотворень.

Передавання кольорів професійного рівня

Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеями видають деталізоване, реалістичне зображення, в тому числі за рахунок кінематографічного колірного охоплення, що становить 100% колірного простору DCI-P3. Це означає, що кольори більш насичені, ніж на звичайних дисплеях. Ідеально і для професійної обробки фото- та відеоматеріалів, і для відображення будь-якого мультимедійного контенту.

Причому OLED-дисплеї ноутбуків ASUS передають 100% відтінків колірного простору DCI-P3 і при високій, і при низькій яскравості, у той час як у звичайних РК-дисплеїв при низькому рівні яскравості колірне охоплення істотно погіршується. Так, при рівні сірого 16 G, колірне охоплення ноутбучних РК-дисплеїв становить лише 11% DCI-P3, а OLED-дисплеїв ноутбуків ASUS – 100% DCI-P3.

Знижена інтенсивність синього світла

Відомо, що синє світло викликає дискомфорт в очах та погіршує якість сну. Завдяки особливим органічним матеріалам, що застосовуються при виробництві OLED-дисплеїв, ноутбуки ASUS випромінюють на 70% менше від такого світла. Їхні переваги в даному аспекті підтверджуються сертифікатами агентств TÜV Rheinland та SGS. Крім того, такий ефект досягається за рахунок зсуву спектра, а не шляхом фільтрації, тому немає жодних компромісів з точки зору кольору.

OLED-дисплеї перевершують РК-дисплеї за колірним об'ємом

Деталізація та якість кольору звичайних РК-дисплеїв, як правило, істотно погіршуються при зниженні рівня яскравості. На відміну від них, OLED-дисплеї ноутбуків ASUS здатні підтримувати чудову деталізацію і точне передавання кольорів навіть при низьких налаштуваннях яскравості за рахунок високої контрастності та широкого колірного охоплення, тому їх легко налаштувати під зовнішнє освітлення, не втрачаючи у насиченості відтінків. Наприклад, у звичайній житловій кімнаті, освітленість якої становить близько 100 лк, яскравість OLED-дисплея достатньо встановити на рівні 177 кд/м², щоб отримати таку саму якість зображення, як на РК-дисплеї з яскравістю 400 кд/м². Додатковою перевагою використання OLED-дисплея на низькій яскравості є зменшення інтенсивності шкідливого синього світла.

Справжній чорний

OLED-дисплеї чудово передають чорний колір. Кожен їх піксель складається з трьох субпікселів, що світяться самостійно. У дисплея з роздільною здатністю FHD загальна кількість пікселів становить 2 073 600 (1920x1080), а субпікселів – 6 220 800, у той час як у РК-дисплея світяться лампи підсвічування, яких у нього лише кілька десятків. При відображенні чорного на OLED-дисплеї піксель повністю вимикається – чорніший колір отримати просто неможливо. Результат – неймовірна чіткість відображення темних відтінків. З таким дисплеєм можна буде виявити багато нових деталей навіть у багаторазово переглянутих фільмах!

Сучасні компоненти

Ноутбук Vivobook 13 Slate OLED легко подолає повсякденні завдання завдяки сучасній конфігурації, що включає чотириядерний процесор Intel з частотою до 3,3 ГГц. Нові перспективи відкриває технологія Intel Bridge, за допомогою якої можна запускати в операційній системі Windows 11 Домашня будь-який додаток Android.*

Миттєва трансформація

Vivobook 13 Slate OLED легко трансформується з ноутбука в планшет і назад – достатньо лише під’єднати або від'єднати повнорозмірну клавіатуру. У режимі ноутбука пристрій відкривається на будь-який зручний кут до 170°.

Ергономічна клавіатура, що від'єднується

Клавіатура пристрою має зручні клавіші з оптимальною глибиною ходу і таким же кроком розміщення, як у звичайних зовнішніх моделей. Її доповнює великий тачпад, який миттєво та точно реагує на дотики. Олеофобне покриття поверхні забезпечує гладке ковзання пальців.

Швидкісне бездротове підключення

Бездротовий модуль Wi-Fi 6, що використовується у ноутбуці Vivobook 13 Slate OLED, здатний передавати дані на швидкості до 2,4 Гбіт/с, чого буде більш ніж достатньо для будь-яких завдань, наприклад, для потокової трансляції онлайн-відео у форматі 4K або швидкого передавання через мережу великих файлів. При цьому ексклюзивна технологія WiFi Master покращує стабільність бездротового з'єднання.

Якісний відеозв'язок

Одна камера – для звичайних ноутбуків, а незвичайному Vivobook 13 Slate OLED потрібно одразу дві! 5-мегапіксельна фронтальна дозволить робити класні селфі, а 13-мегапіксельна тилова призначена для зйомки у високій якості. Обидві вони чудово підійдуть для відеодзвінків через інтернет.

Устранение шумов с помощью ИИ

Оскільки все більше людей зараз працюють з дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв'язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. У додатку MyASUS є функція ClearVoice Mic, яка здатна відфільтровувати фонові шуми під час звукозапису, а в режимі Multi-Presenter – ще й вирівнювати гучність окремих голосів під час конференц-дзвінків. Функція ClearVoice Speaker аналогічно усуває шуми і виділяє голос з аудіопотоку, щоб користувач ноутбука чітко чув своїх співрозмовників.

Підключаємось!

Vivobook 13 Slate OLED не важко під’єднати до будь-якої периферії, адже у нього є пара повнофункціональних портів USB-C (з підтримкою електроживлення Power Delivery та режиму відеовиходу DisplayPort), слот для карт пам'яті microSD та аудіороз'єм. Ноутбук також здатний виводити зображення на зовнішній монітор чи телевізор – чудовий варіант для перегляду фільмів у колі друзів!

MyASUS: ексклюзивна колекція додатків

Vivobook 13 Slate OLED постачається з новітньою версією програмного центру MyASUS, що включає колекцію різних додатків і утиліт, які допоможуть витягти максимум з цього пристрою. Підключення Vivobook 13 Slate OLED до смартфону, оптимізація його продуктивності, зв'язок з техпідтримкою – крім усіх цих корисних функцій, тут можна ознайомитися з ексклюзивними пропозиціями та завантажити багато популярних програм.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Усі зображення наведено як ілюстрацію продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

1,1 ГГц

Максимальна частота процесора

3,3 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR4X

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel UHD Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

HDMI

Ні

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Фронтальна камера: 5 МП

Вбудовані 4-смугові стереодинаміки

Технологія інтелектуального посилення Smart Amp

Основна камера: 13 МП

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

0,78 кг

Ширина

30,9 см

Довжина

19,0 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Підставка

Чохол

Стілус

Тримач стілуса