odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus ZenBook Pro 15 Flip OLED UP6502ZD-M8007W Tech Black (90NB0W32-M000T0)

Код:710601
Немає в наявності
Ноутбук Asus ZenBook Pro 15 Flip OLED UP6502ZD-M8007W Tech Black (90NB0W32-M000T0) фото
Ноутбук Asus ZenBook Pro 15 Flip OLED UP6502ZD-M8007W Tech Black (90NB0W32-M000T0) фото
Ноутбук Asus ZenBook Pro 15 Flip OLED UP6502ZD-M8007W Tech Black (90NB0W32-M000T0) фото
Ноутбук Asus ZenBook Pro 15 Flip OLED UP6502ZD-M8007W Tech Black (90NB0W32-M000T0) фото
Ноутбук Asus ZenBook Pro 15 Flip OLED UP6502ZD-M8007W Tech Black (90NB0W32-M000T0) фото
Ноутбук Asus ZenBook Pro 15 Flip OLED UP6502ZD-M8007W Tech Black (90NB0W32-M000T0) фото
Ноутбук Asus ZenBook Pro 15 Flip OLED UP6502ZD-M8007W Tech Black (90NB0W32-M000T0) фото
cashback iconКешбек 699 ₴
69 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ASUS Zenbook S 15 Flip OLED

Неймовірно універсальний ноутбук
Перший у світі ноутбук-трансформер з 15,6" OLED-екраном 2,8K, 120 Гц

Потужний та універсальний Zenbook Pro 15 Flip OLED ноутбук-трансформер із сертифікацією Intel® Evo™ створений для тих, хто не зупиняється на досягнутому. Він оснащений процесором Intel® Core™ i7 та абсолютно новою дискретною відеокартою Intel® Arc, що забезпечують чудову швидкодію під час роботи з програмами для творчості, зокрема в багатозадачному режимі. За ефективне охолодження пристрою відповідає система охолодження ASUS IceCool Plus. Найсучасніший сенсорний дисплей OLED HDR із роздільною здатністю 2,8K, частотою оновлення 120 Гц, тонкими рамками (технологія NanoEdge) і підтримкою технології Dolby Vision має сертифікацію PANTONE® Validated та DisplayHDR™ True Black 500 і відтворює 100% відтінків колірного простору кінематографічного рівня DCI-P3. Комфорт для очей під час тривалого перебування перед цим дисплеєм підтверджується сертифікатом ергономічності TÜV Rheinland. Аудіосистема Dolby Atmos із чотирма динаміками, сертифікована Harman Kardon, забезпечує реалістичне багатовимірне звучання під час перегляду фільмів. HD-камера з ІЧ-сенсором дає змогу швидко входити в систему, а сенсор кольору призначений для автоматичного регулювання яскравості та колірної температури дисплея. Вам сподобаються сучасний дизайн ноутбука з його витонченим «діамантовим» огранюванням країв, новітній шарнір 360° ErgoLift та стилус ASUS Pen 2.03. Zenbook Pro 15 Flip OLED — це новий еталон універсальності.

Буде виконано

Zenbook Pro 15 Flip OLED надає потужні ресурси для комфортного виконання творчих завдань у багатозадачному режимі. До його конфігурації входять виключно високопродуктивні компоненти: новітній процесор Intel® Core™ 12-го покоління, дискретна відеокарта Intel® Arc A370M і швидкісний SSD-накопичувач для прискореного стартового завантаження та миттєвого запуску програм. Новітній бездротовий модуль стандарту WiFi 6E (802.11ax) підтримує гігабітну швидкість з’єднання, а система охолодження ASUS IceCool Plus пропонує три режими роботи вентиляторів, які можна вибирати через додаток MyASUS. Це забезпечує максимальну продуктивність саме тоді, коли вона потрібна, а також роботу в комфортній тиші.

Підвищення продуктивності з технологією ASUS IceCool Plus

Система охолодження Zenbook Pro 15 Flip OLED ефективно розсіює тепло за допомогою оптимізованих теплових трубок товщиною 8 мм і двох вентиляторів з 91 лопатками, які ефективно прискорюють тепловідведення. Лопатки та імпелер вентиляторів виготовлені з рідкокристалічного полімеру, а тому легші й точніші, ніж у звичайних вентиляторів. Кожна лопатка вентилятора має вигнуту у трьох вимірах аеродинамічну форму: завдяки цьому вентилятор створює інтенсивніший потік повітря. Крім того, вентилятори працюють на гідродинамічних підшипниках, які сприяють зниженню вібрації й шуму порівняно зі звичайними вентиляторами.

Процесор Intel® Core™ 12-го покоління

У ноутбуку Zenbook Pro 15 Flip OLED використовується сучасний процесор Intel® Core, до моделі Core i7 12-го покоління, який легко впорається з будь-якими завданнями. З такою потужністю ви зможете працювати більш ефективно.

Безкомпромісна графіка

Zenbook Pro 15 Flip OLED якнайкраще підходить для створення захоплюючих графічних матеріалів, адже в ньому використовується абсолютно новий дискретний графічний процесор Intel® Arc™ A370M, який містить останні інновації. Він підтримує трасування променів у реальному часі, шейдерну модель Mesh Shaders та інтелектуальне збільшення роздільної здатності.

Найвища універсальність

Завдяки ексклюзивному шарніру 360° ErgoLift ноутбук Zenbook Pro 15 Flip OLED може розкриватися на 360°, тому його можна використовувати в різних режимах: ноутбук, планшет, стенд, презентація тощо. Надійність усієї конструкції підтверджена ретельними випробуваннями.

Дайте волю своїй творчості

Новий стилус ASUS Pen 2.0 розширює можливості для творчості користувачів Zenbook Pro 15 Flip OLED. Відповідаючи стандарту MPP 2.0, він має високочутливий інтерфейс і здатний розпізнавати 4096 рівнів тиску, уловлюючи дрібні зміни в силі натискання, від 5 до 350 г. Стилус має зручну функціональну кнопку та підтримує швидке заряджання через порт USB-C.

Безперервна продуктивність

Високоємний акумулятор Zenbook Pro 15 Flip OLED відкриває нові можливості для мобільної роботи. Його ємності в 96 Вт год вистачить для роботи в автономному режимі до 12 годин.

Перший у світі 15,6-дюймовий OLED-дисплей 2,8K, 120 Гц

Сенсорний OLED-дисплей із роздільною здатністю 2,8К і частотою оновлення 120 Гц на Zenbook Pro 15 Flip OLED підтримує технологію Dolby Vision і відтворює неймовірно деталізоване динамічне зображення з живими кольорами, яке перевершує за якістю зображення на дисплеї IPS із частотою оновлення 165 Гц. Завдяки тонким рамкам (технологія NanoEdge) екран заповнює 90% площі панелі. Він також може похвалитися кінематографічним колірним охопленням (100% DCI-P3) і точним відтворенням відтінків, підтвердженим сертифікатом PANTONE® Validated. Сертифікат DisplayHDR™ True Black 500 означає найглибший чорний, а завдяки зниженій інтенсивності випромінюваного синього світла, яка підтверджена сертифікатом TÜV Rheinland, тривала робота перед екраном не буде шкодити вашим очам.*

Кінематографічна якість

Дисплей Zenbook Pro 15 Flip OLED має найкраще у своєму класі колірне охоплення. Він відтворює кольори з високою точністю для візуальних ефектів, потрібних професіоналам, тому ідеально підходить для професійних і креативних завдань, а також для будь-кого, хто бажає отримати найкращу точність відтворення кольорів. Завдяки властивостям органічних світлодіодів, дисплеї OLED випромінюють до 70%11 менше шкідливого синього світла порівняно з РК-дисплеями. Це робить їх особливо комфортними для очей і зменшує ризик пошкодження сітківки.

OLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц

Перший у світі OLED-дисплей для ноутбука з частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку 0,2 мс — це не тільки найкращі кольори та якість відображення будь-якого вмісту. Ігри, програми для творчості, щоденні завдання та мультимедійні розваги отримують недосяжну раніше плавність відображення. Одним словом, він неймовірний!

Налаштування кольору для будь-яких потреб

Колірний простір дисплея можна швидко та легко перемикати для різних завдань або вподобань. Крім параметрів оригінального простору з насиченими кольорами можна вибирати простір sRGB для створення або перегляду вебвмісту, DCI-P3 для відтворення кінематографічного контенту або Display P3 для отримання реалістичних кольорів, які відповідають повсякденним потребам.

Насолода звуком

Ноутбук Zenbook Pro 15 Flip OLED оснащений незрівнянною аудіосистемою Dolby Atmos, сертифікованою експертами з акустики Harman Kardon. Завдяки багатовимірній звуковій панорамі Dolby Atmos аудіосистема видає потужний, кришталево чистий звук, який створює ефект повної присутності. З ним ви поринете в атмосферу улюблених розваг: музика, фільми та телебачення стануть неймовірно реалістичним світом, який розгортається навколо вас.

Усунення шумів за допомогою ШІ

Оскільки все більше людей зараз вчаться й працюють із дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв’язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. Застосовуючи алгоритми машинного навчання, вона ефективно відфільтровує сторонні звуки, залишаючи лише голоси співрозмовників. Функція ASUS AI Noise-Canceling Microphone у програмному центрі MyASUS здатна відфільтрувати навколишні шуми і вирівняти гучність усіх окремих голосів, що лунають із різних напрямків у режимі Multi-Presenter, для забезпечення оптимальної якості зв’язку під час голосових конференц-дзвінків. Функція ASUS AI Noise-Canceling Speaker відфільтровує з людської мови всі навколишні шуми, щоб ви чітко чули всіх співрозмовників.

Клавіатура та тачпад ASUS ErgoSense

ASUS прагне вивести взаємодію людини з технологіями на новий рівень, більш інтуїтивний, ніж усе, що було раніше. Найновіші розробки ASUS — клавіатура та тачпад ErgoSense — дають змогу максимально зручно взаємодіяти з ноутбуком у гармонії з вашими рухами, відчуттями та дотиком. Ваш комфорт має для нас першочергове значення. Саме тому клавіатура ASUS ErgoSense зроблена неймовірно приємною на дотик, з оптимальною віддачею та ходом клавіш, розрахованими з високою точністю. Гортаючи екран за допомогою нашого тачпада ASUS ErgoSense, ви ніби торкаєтеся до шовку. На його поверхню нанесено спеціальне покриття з малим коефіцієнтом тертя, на якому не залишається слідів від пальців, тож ваше робоче місце буде чистим, як нове. Спробуйте клавіатуру та тачпад ASUS ErgoSense — і ви незабаром виявите, що робота вдається вам без жодних зусиль.

Інтерфейс Thunderbolt™ 4

На ноутбуку Zenbook Pro 15 Flip OLED передбачено два порти Thunderbolt™ 4 у вигляді роз’ємів USB-C® — швидкісні та надзвичайно універсальні. Вони підтримують стандарт USB-C Power Delivery і забезпечують обмін даними зі швидкісними периферійними пристроями на швидкості до 40 Гбіт/с. За допомогою Thunderbolt™ 4 та HDMI18 до ноутбука Zenbook Pro 15 OLED також можна під’єднати максимум чотири дисплеї.

Надійність, на яку можна покластися

Ноутбук Zenbook Pro 15 Flip OLED успішно пройшов випробування на відповідність вимогам військово-промислового стандарту MIL-STD-810H. Тестування включало в себе перевірку на міцність при падінні та вібростійкість і стабільну роботу в найсуворіших умовах: на висоті й за екстремальних температур. Крім того, він витримав серію внутрішніх стрес-тестів ASUS, які значно перевищують за своєю суворістю загальноприйняті в комп’ютерній індустрії стандарти.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Частота оновлення екрану

120 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Arc A370M

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Підтримка систем розпізнавання мови Cortana та Alexa

HD інфрачервона камера із підтримкою Windows Hello

harman/kardon (Premium)

Технологія інтелектуального посилення Smart Amp

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

1,8 кг

Ширина

35,5 см

Довжина

22,9 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Стілус