odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Dell XPS 13 9310 2-in-1 Platinum Silver (N940XPS9310UA_WP)

Код:711678
Немає в наявності
Ноутбук Dell XPS 13 9310 2-in-1 Platinum Silver (N940XPS9310UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 13 9310 2-in-1 Platinum Silver (N940XPS9310UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 13 9310 2-in-1 Platinum Silver (N940XPS9310UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 13 9310 2-in-1 Platinum Silver (N940XPS9310UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 13 9310 2-in-1 Platinum Silver (N940XPS9310UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 13 9310 2-in-1 Platinum Silver (N940XPS9310UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 13 9310 2-in-1 Platinum Silver (N940XPS9310UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 13 9310 2-in-1 Platinum Silver (N940XPS9310UA_WP) фото
cashback iconКешбек 1 153 ₴
115 368

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Універсальний помічник у роботі та творчості

Якщо ви шукаєте ультрапортативний комп'ютер для частих поїздок та мобільної роботи – Dell XPS 13 2-в-1 серії 9310 стане чудовим вибором. Він створений у форм-факторі трансформеру і може одним рухом із класичного ноутбука перетворитися на планшет, що додає гнучкості при роботі з ним. Має потужну начинку, яка дає можливість легко справлятися навіть із найскладнішими завданнями. А також приголомшливий 4К дисплей, який пропонує виняткову якість картинки для будь-яких ваших розваг та творчих проектів. Все це упаковано в міцний металевий корпус з бездоганним дизайном, що з першого погляду дає зрозуміти, що перед вами пристрій преміум-класу. Знайдіть справжню свободу з Dell XPS 13 2-в-1.

Виняткова гнучкість, неперевершена функціональність

XPS 13 — це ідеальний ноутбук-трансформер 2-в-1, здатний задовольнити навіть вибагливих естетів. Він вирізняється стильним, витонченим дизайном, у якому кожна деталь ретельно продумана та виконана. Спеціальні шарніри дозволяють відкривати кришку на всі 360 градусів та легко переходити з режиму роботи до перегляду відео чи демонстрації. Великий мультитач екран із мінімальними рамками, захищений міцним склом Gorilla Glass, пропонує більше можливостей для творчості та розваг. А обробка кришки та текстурована поверхня внутрішньої панелі забезпечують акуратний вигляд, без набридливих відбитків пальців.

Ультрачіткий 4К дисплей

Насолоджуйтесь HDR контентом у найкращій якості на 13,4-дюймовому сенсорному дисплеї з роздільною здатністю 4K Ultra HD+ (3840 x 2400). З ним ви зможете розглянути кожну деталь на фото або дивитися потокові відео в ультрависокій роздільній здатності, щоб жоден нюанс не вислизнув від вашого погляду.

Фантастичні кольори

Крім виняткової чіткості, ноутбук-трансформер Dell XPS 13 пропонує користувачеві вражаючу у своїй красі та реалістичності картинку. Цей екран здатний передавати 100% колірної гами sRGB та 90% DCI-P3, і відрізняється високим коефіцієнтом контрастності 1500:1, що дозволяє насолоджуватися насиченими кольорами та глибокими відтінками. У той час як яскравість 500 ніт забезпечує чіткість зображення навіть за яскравого освітлення або на відкритому повітрі. Після знайомства з цим дисплеєм ви вже не захочете погодитись на щось менше.

Висока продуктивність для легкої роботи

Зосередьтеся на важливому та швидко вирішуйте будь-які завдання за допомогою процесора Intel Core i7-1165G7 11-го покоління. Він відрізняється підвищеною продуктивністю та енергоефективністю, тому ви зможете підтримувати однакову продуктивність роботи незалежно від того, підключені ви до розетки чи ні. Доповнюють його 16 Гб високошвидкісної пам'яті LPDDR4X-4266 МГц та твердотільний накопичувач ємністю до 512 Гб, що дозволяє системі завантажується та відновлює роботу за лічені секунди, а також забезпечує неперевершену швидкість роботи навіть у режимі багатозадачності. Крім того, Dell XPS 13 дає вам можливість контролювати продуктивність ноутбука за допомогою Dell Power Manager для налаштування різних параметрів живлення, включаючи оптимізацію, безшумність та надпродуктивність.

Сучасні технології для безпеки та швидкого доступу

З Dell XPS 13 2-в-1 ви можете залишити паролі в минулому. Кнопка живлення у верхньому правому куті клавіатури оснащена датчиком відбитків пальців, що значно спрощує вхід до вашого облікового запису Windows. Також ви завжди можете скористатися функцією Windows Hello, яка дозволяє розблокувати ноутбук за допомогою надійної технології розпізнавання обличчя. Тому вам більше не треба вигадувати та запам'ятовувати складні паролі.

Завжди готовий до роботи

Починайте роботу миттєво, не витрачаючи час на очікування. Завдяки вбудованому в кришку датчику ноутбук вмикається за лічені мілісекунди після відкриття кришки, незалежно від того, в якому режимі живлення до цього був пристрій. Все тому, що Dell розуміють важливість вашого часу.

Високошвидкісні інтерфейси

Використовуйте всі переваги сучасних технологій зв'язку із адаптером Killer AX1650. Завдяки підтримці передової технології Wi-Fi 6 з теоретичною пропускною здатністю до 2,4 Гбіт/с він майже втричі швидший, ніж пристрої попереднього покоління. І дозволяє встановлювати пріоритети для потокового відео, обміну даними або ігрового трафіку для стабільнішої роботи в мережі. Ви також отримуєте також найсучасніші порти Thunderbolt 4 з підтримкою технологій Power Delivery й DisplayPort та швидкістю передачі даних до 40 Гб/с, пристрій читання карт пам'яті microSD та комбінований роз'єм для навушників та мікрофона.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,8 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR4X

Частота оперативної пам'яті

4267 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.1

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

Ні

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

1,32 кг

Довжина

20,7 см

Ширина

29,7 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація