odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP Elite Dragonfly G3 Slate Blue (4J039AV_V1)

Код:720707
Немає в наявності
Ноутбук HP Elite Dragonfly G3 Slate Blue (4J039AV_V1) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly G3 Slate Blue (4J039AV_V1) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly G3 Slate Blue (4J039AV_V1) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly G3 Slate Blue (4J039AV_V1) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly G3 Slate Blue (4J039AV_V1) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly G3 Slate Blue (4J039AV_V1) фото
cashback iconКешбек 758 ₴
75 855

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Свобода працювати по-своєму

HP Elite Dragonfly G3 – це надлегкий та стильний бізнес-ноутбук з гарною продуктивністю, тривалим часом автономної роботи та всіма необхідними сучасними інтерфейсами. Він оснащений відмінним 13,5-дюймовим екраном з WUXGA+ (1920x1280) роздільною здатністю та динаміками від Bang & Olufsen з чистим та гучним звучанням, що дозволяє повною мірою насолодитися і роботою, і мультимедійними розвагами. А суперчітка веб-камера та Wi-Fi 6E з підтримкою гігабітних швидкостей зроблять ваше спілкування онлайн справді приємним. Крім того, завдяки значному часу автономної роботи, широкому вибору портів та дизайну преміум-класу HP Dragonfly G3 є одним з найкращих представників у класі ультрапортативних бізнес-пристроїв.

Дисплей із співвідношенням сторін 3:2 та діагоналлю 13,5 дюймів

Elite Dragonfly G3 може похвалитися 13,5-дюймовим екраном з точною передачею кольорів, роздільною здатністю 1920x1280 пікселів і співвідношенням сторін 3:2. Тому дисплей не тільки максимально чіткий і може передавати все до найменших деталей, але й відчутно вищий за стандартні варіанти 16:9. Таким чином, площа його поверхні більша, за рахунок чого цей дисплей показує свою перевагу саме в задачах підвищення продуктивності, зберігаючи більше осередків на екрані в таких програмах, як Excel, наприклад. Це означає більше місця на екрані, менше прокручування та більше комфорту в роботі.

Вишуканий та надлегкий

Elite Dragonfly третього покоління забезпечує чудову мобільність у вишуканому та міцному дизайні. Корпус ультрабуку зроблений з магнію та алюмінію, що дозволило знизити його вагу до вражаючих 0,99 кг. Він настільки легкий, що ви ледве відчуєте його в сумці, але при цьому досить міцний, щоб витримувати постійні перенесення. Elite Dragonfly G3 просто чудовий. Таким чином, якщо ви багато подорожуєте і хочете завжди тримати руку на пульсі того, що відбувається, він стане для вас ідеальним супутником.

Визначна продуктивність

Що стосується швидкості та потужності, HP Elite Dragonfly G3 також відповідає всім вимогам сучасних користувачів та відмінно підійде для продуктивної роботи. Маючи у своєму розпорядженні процесор Intel 12-го покоління, великий запас продуктивної оперативної пам'яті LPDDR5 і швидкий SSD, ви зможете легко запускати будь-які програми та працювати паралельно в кількох додатках, транслювати або дивитися онлайн відео у високій якості, спокійно серфити в інтернеті та виконувати безліч інших завдань. Без зависань та довгого очікування.

Все для мобільної роботи

Працюйте протягом усього дня, незалежно від того, перебуваєте ви вдома або в офісі, або ж знаходитеся у постійних роз'їздах. Завдяки неймовірному часу автономної роботи, надлегкому корпусу та підтримці гігабітних швидкостей бездротового підключення Wi-Fi 6E HP Elite Dragonfly G3 ідеально підходить для любителів подорожей.

5-мегапіксельна камера та неперевершений звук

Вільно спілкуйтесь у будь-якій обстановці, де б ви не знаходилися завдяки 5-мегапіксельній камері та чистому звуку від Bang & Olufsen. Веб-камера не тільки забезпечує максимально чітку картинку, а й підтримує функцію Auto Frame, яка дозволяє утримувати вас у фокусі. А два високочастотних динаміка, спрямованих вгору, і пара низькочастотних драйверів, налаштованих фахівцями Bang & Olufsen, дозволяє цьому компактному ноутбуку видавати дивовижну гучність, практично без спотворень і з низьким басом. Тому і спілкування, і перегляд фільмів або прослуховування музики принесуть вам справжнє задоволення.

Клавіатура преміального класу. Великий тачпад

Відповідайте на ділові листи, спілкуйтеся з друзями у месенджерах або працюйте над своєю книгою. Elite Dragonfly G3 – підійде для будь-якого завдання. Його клавіатура зручна та точна, має підсвічування для роботи в умовах недостатнього освітлення та стійка до невеликих розливів рідин. Доповнює її приємний на дотик та великий тачпад, який займає більшу частину доступної площі перед клавіатурою та забезпечує комфортну навігацію за допомогою жестів.

Найпередовіші інтерфейси

Незважаючи на тонкий профіль, HP вдалося розмістити в Elite Dragonfly G3 всі корисні порти, які допоможуть вам повністю задіяти його видатні можливості для полегшення вашої роботи. Зокрема, у вашому розпорядженні будуть два порти Thunderbolt 4 зі швидкістю передачі даних 40 Гбіт/с та підтримкою USB Power Delivery та DisplayPort™ 1.4, порт SuperSpeed USB Type-A зі швидкістю передачі даних 5 Гбіт/с (USB Power Delivery), роз'єм HDMI 2.0 для підключення моніторів або телевізорів та комбінований аудіо порт для навушників/мікрофона. Тому ви зможете легко використовувати необхідні аксесуари або задіяти додаткову техніку.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

10

Базова частота процесора

1,7 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR5

Частота оперативної пам'яті

6400 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 х USB 3.1 Type-А

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані стереодинаміки

Веб-камера 5 MP

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

NFC

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Синій

Вага

0,99 кг

Ширина

29,7 см

Довжина

22,04 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація