odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP ZBook Fury 15 G8 Silver (31Z43AV_V2)

Код:701041
Очікується
Ноутбук HP ZBook Fury 15 G8 Silver (31Z43AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 15 G8 Silver (31Z43AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 15 G8 Silver (31Z43AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 15 G8 Silver (31Z43AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 15 G8 Silver (31Z43AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 15 G8 Silver (31Z43AV_V2) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Безмежні можливості в напрочуд мобільному пристрої

Отримайте всю продуктивність настільного комп'ютера у мобільній робочій станції HP ZBook Fury 15 G8. Це неймовірно швидкий та потужний ноутбук, готовий впоратися із найскладнішими завданнями в області 3D-рендерінгу або CGI, автоматизованого проектування (CAD) або обробки даних. У його розпорядженні найкращі компоненти, включаючи топовий процесор Intel та відеокарту NVIDIA, 64 ГБ оперативної пам'яті та сховище на 2 ТБ. А також спеціалізований софт для оптимізації робочих процесів та захисту ваших даних. Все це укладено у міцний металевий корпус, доповнено швидким Wi-Fi 6 та зручною вологозахищеною клавіатурою, щоб ви могли творити та працювати над своїми проектами звідки завгодно.

Вражаюча міць

Аналізуйте складні набори даних, створюйте та візуалізуйте, редагуйте та моделюйте за допомогою мобільної робочої станції ZBook Fury 15 G8 від HP. Вона оснащена 8-ядерним процесором Intel Core 11-го покоління, що дозволяє запускати кілька програм одночасно. І професійною графічною картою NVIDIA Quadro T1200, здатною вивести багатозадачність на новий рівень за допомогою складних багатопотокових програм, таких як Adobe Premier Pro, наприклад. А завдяки технології HP ZCentral Remote Boost, яка дозволяє користувачам отримувати віддалений доступ до робочої станції для спільної роботи, ви зможете поділитися своїми можливостями з товаришами по команді або друзями.

Швидкість, що відкриває нові горизонти

Ця робоча станція призначена насамперед для професіоналів, таких як архітектори, інженери, дизайнери та творці мультимедіа контенту. Тому вона отримала вражаючий запас оперативної пам'яті – 64 ГБ DDR4 3200 МГц. Це допомагає забезпечити плавну багатозадачність, а також дозволяє ноутбуку легко працювати із вимогливим спеціалізованим софтом без довгого очікування.

Можливості для модернізації

Отримайте сховище рівня настільного комп'ютера з можливістю в будь-який момент оптимізувати його під свої вимоги. ZBook Fury 15 G8 оснащений високошвидкісним SSD-накопичувачем NVMe PCIe ємністю 2 ТБ, а також має три додаткові слоти M.2 для розширення обсягу внутрішньої пам'яті. Просто додайте стільки SSD, скільки вам потрібно для зберігання всіх ваших проектів. При цьому розширення та обслуговування ноутбука дуже прості завдяки доступу без інструментів до його внутрішніх компонентів і широкому вибору портів для критично важливих аксесуарів.

Створено для роботи з будь-якого місця

Ноутбук ZBook Fury 15 G8 зроблений одночасно потужним і досить компактним та забезпечує виняткову продуктивність де б ви не знаходилися. Він має товщину всього 26 мм і важить 2,35 кг та загорнутий у міцний металевий корпус, завдяки чому пройшов суворі випробування на відповідність до військового стандарту міцності MIL-STD 810H. Все для того, щоб гарантувати, що він продовжуватиме працювати там, куди ви його візьмете.

Відмінна автономність

ZBook Fury 15 G8 оснащений 8-елементним літій-іонним акумулятором підвищеної ємності 94 Вт*год, якого вистачає в середньому на 10 годин роботи без підзарядки. Таким чином, ви можете спокійно відправлятися в офіс або на зустріч на весь день, не переживаючи про наявність адаптера під рукою.

Сенсорна панель із шістьма кнопками

З огляду на професійну спрямованість ноутбука, творці забезпечили його не тільки зручною вологозахищеною клавіатурою з вбудованим посеред неї джойстиком, але й тачпадом вдосконаленої конструкції. Він має два ряди кнопок, що виконують функції комп'ютерної миші – один під сенсорною панеллю та один над нею. Причому обидва вони мають і середню кнопку, яка буде корисна у САПР та інших професійних додатках.

Більше можливостей та комфорту

Компанія HP доповнила ноутбук цілим арсеналом корисних утиліт, які допоможуть зробити його використання ще комфортнішим та ефективнішим. Зокрема, він має програму, яка ненадовго блокує клавіатуру і тачпад, щоб ви могли почистити їх не вимикаючи комп'ютер. А також HP QuickDrop для швидкого перенесення файлів між ПК та телефоном і HP Sound Calibration для блокування небажаного шуму фону під час спілкування.

Найкращі в галузі функції безпеки

Безпека є одним із головних пріоритетів для творців ZBook Fury, тому у стандартну комплектацію апарату входять розширені функції захисту. Вони включають системні заходи безпеки, що працюють на різних рівнях: від BIOS, що самостійно відновлюється, та ізольованого браузера до попереджень про втручання, якщо хтось видалить нижню панель ноутбука, щоб отримати доступ до його внутрішніх компонентів. Тому ви можете бути впевнені, що ваш пристрій надійно захищений, як і ваші особисті дані.

Порти та можливості підключення

Завдяки цілому набору інтерфейсів ви можете використовувати будь-які додаткові аксесуари та розгорнути своє робоче місце будь-де. Зокрема, ноутбук має два порти Thunderbolt 4 з підтримкою USB4 та максимальною швидкістю передачі даних до 40 Гбіт/с, пару USB Type-A 5 Гбіт/с, HDMI 2.0b, mini DisplayPort 1.4, кардрідер та аудіороз'єм для навушників/мікрофона. У той час як Gigabit Ethernet і Wi-Fi 6 (802.11ax) дозволять користуватися всіма перевагами швидкого інтернет-з'єднання як по кабелю, так і в бездротовій мережі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

2,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,6 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

NVIDIA Quadro T1200

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 х USB 3.1 Type-А

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

NFC

Вбудовані динаміки

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,35 кг

Ширина

36,1 см

Довжина

24,25 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація