odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP ZBook Fury 16 G10 Silver (7B623AV_V10)

Код:741446
Немає в наявності
Ноутбук HP ZBook Fury 16 G10 Silver (7B623AV_V10) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 16 G10 Silver (7B623AV_V10) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 16 G10 Silver (7B623AV_V10) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 16 G10 Silver (7B623AV_V10) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 16 G10 Silver (7B623AV_V10) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 16 G10 Silver (7B623AV_V10) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 16 G10 Silver (7B623AV_V10) фото
cashback iconКешбек 1 003 ₴
100 399

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Настільки потужний, що ви забудете, що це ноутбук

Працюйте максимально продуктивно, де б ви не знаходилися з потужною робочою станцією HP ZBook Fury 16 G10. Завдяки новітньому процесору настільного класу Intel Core 13-го покоління та супершвидкій оперативній пам'яті DDR5 ви можете без проблем працювати з професійним софтом, одночасно використовувати кілька програм та виконувати завдання будь-якої складності. Твердотільний накопичувач NVMe PCIe нового покоління дозволить зберігати все, що вам потрібно, і миттєво запускати програми. Великий, яскравий та чіткий дисплей з тонкими рамками забезпечить прекрасну картинку та широкий огляд, повністю занурюючи вас у робочий процес. А за допомогою 5-мегапіксельної ІЧ-камери та передового модуля Wi-Fi 6 ви зможете легко підтримувати зв'язок та залишатися онлайн незважаючи ні на що. Додайте до цього широкий вибір портів та витривалість військового класу MIL-STD 810H, і отримаєте чудовий ноутбук для професіоналів у різних сферах — від дизайну до проектування.

Неймовірна потужність для всіх ваших проектів

Портативна робоча станція HP ZBook Fury 16 G10 поєднує продуктивність настільного ПК та мобільність ноутбука в одному чудовому пристрої. Потужний процесор Intel Core 13-го покоління пропонує видатну обчислювальну потужність та покращені можливості багатозадачності.

А оперативна пам'ять нового покоління DDR5 з підвищеною пропускною здатністю та енергоефективністю дозволяє насолоджуватися плавною роботою додатків та швидким завантаженням. Випробуйте екстремальну професійну продуктивність — і все це у русі.

Пориньте у свою роботу та розваги

Втілюйте проекти у життя на чудовому WUXGA-дисплеї та використовуйте більше можливостей екрана за рахунок тонкої рамки. Завдяки кристально чистому зображенню та яскравим кольорам IPS матриці, він надасть всьому вашому цифровому контенту новий вимір. А співвідношення сторін 16:10 зменшує необхідність прокручування, показуючи на 11% більше вертикального контенту, ніж співвідношення сторін 16:9. Тому ви зможете побачити більше деталей вашого проекту, не згортаючи меню програми або панелі інструментів. Надзвичайно яскравий, чіткий і просторий, цей екран зробить все — від роботи до ігор — ще кращим.

Завжди на зв'язку

Ефективно співпрацюйте з колегами та із задоволенням спілкуйтеся з друзями у відеочатах. Передова 5-мегапіксельна камера з інфрачервоним датчиком, покращеним штучним інтелектом та автоматичним кадруванням й програмне забезпечення AI Noise Suppression блокують фонові шуми, щоб картинка та звук залишалися на висоті незалежно від навколишніх умов.

А модуль Wi-Fi 6 дозволяє легко підключатися практично з будь-якого місця, забезпечуючи швидкий та стабільний сигнал для зручного життя онлайн.

Зберігає прохолоду під будь-яким навантаженням

Тримайте потрібний темп та використовуйте всі ресурси ноутбука з максимальною віддачею завдяки потужній системі охолодження HP Vaporforce Thermals. Вона включає вентилятори з вигнутими металевими лопатями і задній вентиляційний отвір для відведення повітря, а також випарну камеру, яка полегшує передачу тепла від відеокарти і процесора, та розподіляє її по камері для оптимального охолодження. З Vaporforce Thermals навіть найважчі робочі навантаження не призведуть до перегріву комп'ютера.

Довга робота, швидка зарядка

Тривалий час автономної роботи дозволить провести цілий день без підключення до мережі. Тому ви не будете прив'язані до одного місця і зможете працювати там, де вам заманеться.

А якщо заряд підійде до кінця, ви зможете швидко підзарядити свій комп'ютер за допомогою технології HP Fast Charge, яка забезпечує до 50% заряду акумулятора лише за 30 хвилин.

Трикнопкова сенсорна панель

Оскільки ZBook Fury призначений насамперед для фахівців у галузі графіки, дизайну, проектування та інших сфер, він пропонує більше, ніж звичайний ноутбук. Так, наприклад, його тачпад чудово підійде для 3D-дизайнерів, яким потрібна середня кнопка для керування спеціальними функціями програми, такими як переміщення або обертання.

Розширені можливості підключення

Вам потрібні додаткові монітори чи інші аксесуари для роботи? HP ZBook Fury 16 G10 обладнаний широким набором портів, що дозволяють використовувати різноманітну периферію. Підключайтеся до дротових аксесуарів через два порти Thunderbolt 4 з підтримкою DisplayPort 1.4 та Power Delivery, або через пару USB-A 3.1.

Використовуйте HDMI 2.1 та mini DisplayPort для передачі мультимедіа у найкращій якості. Або взагалі забудьте про кабелі з Bluetooth 5.3 та Wi-Fi 6 (802.11ax). А кардрідер SD 7.1 дозволить перекидати дані з карт пам'яті без зайвого клопоту та адаптерів.

Підсвічування клавіатури на ваш смак

Персоналізуйте підсвічування ноутбука за допомогою програмного забезпечення Z Light Space. Воно дозволяє налаштувати підсвічування клавіатури та виділити окремі клавіші за допомогою світлодіодного RGB-підсвічування. А для часто використовуваних програмних програм, таких як Adobe Photoshop, AutoCAD або SOLIDWORKS, можна використовувати попередньо завантажені карти кольорів або створити власні.

Покладіться на свою робочу станцію

Працюйте з упевненістю будь-де, знаючи, що ваш ноутбук створений з великим запасом міцності. ZBook Fury пройшов випробування на довговічність за стандартом MIL-STD 810H та близько 120 000 годин випробувань при важких робочих навантаженнях.

Це означає, що він може продовжувати роботу навіть в екстремальних умовах і легко витримає активне повсякденне використання.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,2 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

4800 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel UHD Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 х USB 3.1 Type-А

2 х Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк
Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

1 x mini DisplayPort

NFC

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,4 кг

Довжина

25,0 см

Ширина

36,3 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження