Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Тепловентилятор Philips 5000 CX5120/11

Код:731017
Немає в наявності
Тепловентилятор Philips 5000 CX5120/11 фото
Тепловентилятор Philips 5000 CX5120/11 фото
Тепловентилятор Philips 5000 CX5120/11 фото
Тепловентилятор Philips 5000 CX5120/11 фото
Тепловентилятор Philips 5000 CX5120/11 фото
Тепловентилятор Philips 5000 CX5120/11 фото
Тепловентилятор Philips 5000 CX5120/11 фото
Тепловентилятор Philips 5000 CX5120/11 фото
Тепловентилятор Philips 5000 CX5120/11 фото
-14%
Вигода 700 ₴
cashback iconКешбек 42 ₴
4 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Нагрівається за дві секунди завдяки потужному керамічному нагрівальному елементу

Швидке нагрівання завдяки технології керамічного нагрівального елемента PTC та регульованій потужності до 2000 Вт. Прилад нагрівається всього за дві секунди та ефективно поширює тепле повітря по всьому приміщенню. Ідеально підходить для приміщень площею 20 м2.

Економія до 50% енергії порівняно зі звичайними тепловентиляторами

Перший у світі електричний обігрівач, у якому для економії енергії під час обігрівання приміщення застосовується штучний інтелект. Цей обігрівач не лише адаптується до температури в приміщенні, але й аналізує ваші звички використання, щоб оптимізувати споживання енергії. Просто скористайтеся додатком Air+, щоб активувати режим Auto Plus і насолоджуватися персоналізованим комфортом із покращеною енергоефективністю.

Максимізуйте нагрівання вашої кімнати за допомогою коливань на 60°

Ширококутні коливання забезпечують циркуляцію теплого повітря по всій кімнаті. Більше жодних холодних зон, лише комфорт та прохолода.

Відстеження та керування обігрівачем за допомогою Philips Air+

Додаток Air+ відстежує температуру в приміщенні та надає інформацію про якість зовнішнього повітря в режимі реального часу, а також дозволяє контролювати роботу обігрівача як удома, так і на вулиці за допомогою цифрового пульта дистанційного керування та інтелектуальної функції планування.

Ретельно перевірено на довговічність і якість

Обираючи Philips, ви обираєте надійний бренд із більш ніж 80-річним досвідом та інноваціями в галузі покращення якості повітря. Наш обігрівач проходить понад 122 обов’язкових випробувань, щоб забезпечити вам надійний і довговічний комфорт сьогодні та завтра.

П’ять ступенів захисту для вашого спокою

Подбайте про власний спокій із нашою передовою 5-ступеневою системою захисту, що гарантує вашу максимальну безпеку: 1) захист від перекидання, що автоматично відключає пристрій при нахилі більш ніж на 30°; 2) захист від перегрівання, що забезпечує автоматичне відключення при досягненні температури 85°C; 3) вилка, сертифікована VDE для запобігання короткому замиканню; 4) вогнестійкі матеріали V0; 5) автоматичне вимкнення після 24 годин бездіяльності.

Індивідуальне налаштування за допомогою кількох параметрів

Установіть бажану температуру (1–37 °C) і налаштуйте тепло за допомогою двох рівнів нагрівання. Для оптимальної ефективності увімкніть автоматичний режим, який використовує енергозберігаючий алгоритм ефективного обігрівання приміщення. У теплі дні насолоджуйтеся легким вітерцем із режимом вентилятора, підвищуючи комфорт у приміщенні.

Елегантна та компактна конструкція

Органічний дизайн робить його ідеальним для використання в спальнях, офісах, кухнях та інших приміщеннях. Наш обігрівач впишеться у будь-який куточок кімнати, адже його висота становить лише 58 см, а ширина — 21 см.

Легко переносити завдяки вбудованим ручкам

Переносьте обігрівач у будь-яке зручне місце за допомогою вбудованої ручки. Спроєктований з урахуванням практичності цей тонкий і легкий прилад можна легко переміщати в будь-яке місце.

Комфортний сон без відчуття холоду

Насолоджуйтеся спокійним сном, вимкнувши підсвічування дисплея, для створення затишної атмосфери. За допомогою зручного автоматичного режиму ви можете без зусиль установити бажану температуру, насолоджуючись мінімальним рівнем шуму, подібним до тиші в бібліотеці: рівень шуму становить всього 40,5 дБ(A)

Характеристики

Загальні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Вид
Наявність дисплея

Так

Взаємодія зі смартфоном

Так

Потужність
Площа обігріву

20 м²

Джерело живлення
Додаткова інформація

Довжина шнура 1,7м

Рівень шуму 40,5 дБ

Сумісність: iPhone та Android

Додаток Air+ підключається через Wi-Fi

Таймер

Захист від перекидання

Захист від перегріву

Габарити і колір

Колір
Вага

2,4 кг

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

58 х 19,6 х 21,2 см

Комплектація

Інструкція

Тепловентилятор

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження