odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Плита електрична Gorenje індукційна MEKIS610I

Код:712387
Немає в наявності
Плита електрична Gorenje індукційна MEKIS610I фото
Плита електрична Gorenje індукційна MEKIS610I фото
Плита електрична Gorenje індукційна MEKIS610I фото
Плита електрична Gorenje індукційна MEKIS610I фото
Плита електрична Gorenje індукційна MEKIS610I фото
Плита електрична Gorenje індукційна MEKIS610I фото
cashback iconКешбек 327 ₴
32 799

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ідеальна духовка для професійних результатів

Духовка стала ще просторішою, а стеля більш склепінчастою, повторюючи конструкцію традиційної дров'яної печі. Повітря вільно циркулює, огортає продукт з усіх боків, роблячи його ніжним та соковитим усередині і неймовірно хрустким зовні. У камері об'ємом 71 літр із втопленими бічними стінками повітря розподіляється ще краще, тому по всьому простору духовки підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне пропікання. Примусова циркуляція повітря створює професійні умови для приготування як на одному, так і на кількох рівнях одночасно.

Швидке та ефективне приготування

Індукційна варильна поверхня працює вдвічі швидше, ніж газова, більш економічна та безпечна. При індукційному приготуванні тепло утворюється безпосередньо у дні посуду, конфорка нагрівається не більше, ніж сам посуд. На індукційній варильній панелі набагато легше розтоплювати шоколад, готувати соуси та інші делікатні страви: за допомогою сенсорів ви швидко встановлюєте необхідну потужність нагріву, і конфорки миттєво реагують на зміни, тому їжа не витікає і не пригорає.

Суперстійке та супергладке покриття

Якість і тип емалі дуже важливі для якості духовки та її роботи. SilverMatte - суперстійкий і міцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру. Гладкою, непористою емаллю покриті внутрішні поверхні духовки та дека, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвиль та пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відбиває високу температуру та забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє підтримувати чистоту та безпечне середовище у духовці.

Просте повсякденне очищення

Завдяки використанню абсолютно нової піролітичної емалі у всіх лініях нового покоління духовок Gorenje ефективність функції AquaClean значно покращена. Функція AquaClean – це відчутна допомога в очищенні робочої камери. Все, що потрібно, – це налити 0,5 літра води в деко та включити функцію AquaClean. Через 30 хвилин результати видно на внутрішніх стінках духовки та деках. Забруднення та жир розм'якшуються, і їх залишається просто протерти.

Досить легкого дотику

Достатньо легкого дотику, щоб дверцята духовки плавно і тихо зачинилися.

Більше простору для свободи кулінарної творчості

У новому поколінні духовок Gorenje склепінчаста стеля захована за передньою верхньою стінкою, що створює додатковий об'єм і дозволяє повітрю легко циркулювати. У духовці Gorenje з корисним об'ємом 67 літрів можна легко приготувати навіть семикілограмову індичку.

Супершвидке приготування

Функція посиленого нагріву PowerBoost дозволяє прискорити приготування. Наприклад, завдяки їй 2 літри води закипають лише за 5 хвилин. З PowerBoost ви заощаджуєте час, гроші та електроенергію.

Просте рішення для великих каструль

Індукційна панель з двома конфорками, що об'єднуються в одну, спрощує приготування у великому посуді. Дві звичайні конфорки поєднуються у велику зону нагрівання одним натисканням на сенсор. Ідеально для приготування основної страви та гарніру одночасно.

Ефективне керування теплом

Динамічна система охолодження DynamiCooling ефективно охолоджує корпус плити та запобігає можливим неполадкам, викликаним високою температурою. У плитах із системою DC+ датчик тепла не відключає охолодження, поки температура зовнішніх поверхонь плити не досягне безпечних 60°С.

Впораються з будь-якою кількістю

У просторих духовках можна готувати багато їжі не лише завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим декам. Інноваційні рішення дозволили розширити внутрішній простір та повністю використати ширину духовки. Дека стали більше, але з інноваційними технологіями страви готуються рівномірно на всіх рівнях та по всій площі листа.

Дворівневий гриль PerfectGrill

У нашій духовці великий нагрівач розташований по периметру стелі, малий інфранагрівач ближче до центру. Завдяки цьому жар розподіляється найефективніше, і запечені страви завжди виходять ідеальними - хрусткими зовні та ніжними всередині. Залежно від рецепту можна використовувати лише один нагрівальний елемент або обидва відразу.

Неймовірно швидко. Економія часу та енергії

З функцією «Швидке нагрівання» духовка досягає температури 200°С всього за 6 хвилин, заощаджуючи при цьому до 30% часу. Ця функція особливо стане в нагоді, якщо приготування вимагає попередньо розігрітої духовки. Індикатор на дисплеї та звуковий сигнал інформують, що необхідну температуру досягнуто.

Блокування для безпеки дітей

Функція захисного блокування відмінно підходить тим, хто має дітей. Залишати дітей без нагляду на кухні ніколи не було настільки безпечно, тому що ця функція запобігає зміні параметрів роботи приладу.

Професійне сервірування страв, як у ресторані

Підігріті тарілки зберігають смак та аромат багатьох страв – від супів до спагетті та тушкованих овочів. Завдяки функції WarmPlate ваш столовий посуд збереже необхідну температуру 60°С, і ви зможете подавати гарячі страви у себе вдома, як у найкращому ресторані!

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Клас енергоспоживання
Тип управління

Сенсорне

Електронне

Дисплей

З дисплеєм

Таймер

З таймером

Варильна панель

Тип варильної панелі

Індукційні

Кількість конфорок
Діаметр та потужність конфорок

Передня ліва: діаметром 18 см, потужністю 1.5/2 кВт; Права передня конфорка: діаметром 14.5 см, потужністю 1.2/1.6 кВт; Ліва задня конфорка: діаметром 18 см, потужністю 1.5/2 кВт; Права задня конфорка: діаметром 21 см, потужністю 1.5/2 кВт

Типи нагрівальних елементів

Індукційні

Духова шафа

Тип духовки
Кількість стекол в дверцятах духовки

2

Функції духовки
Обсяг духовки
Тип напрямних
Тип очищення
Кількість рівнів напрямних

1

Підсвічування

З підсвічуванням

Фізичні характеристики

Висота
Ширина
Глибина
Висота в упаковці

96 см

Ширина в упаковці

67,6 см

Глибина в упаковці

71,9 см

Вага

47,3 кг

Вага в упаковці

52,3 кг

Колір
Матеріал внутрішнього покриття

Кислостійка емаль легкого очищення