odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Набір фондю KELA Lancy сірий, 10 предметів (16564)

Код:732609
Очікується
Набір фондю KELA Lancy сірий, 10 предметів (16564) фото
Набір фондю KELA Lancy сірий, 10 предметів (16564) фото
Набір фондю KELA Lancy сірий, 10 предметів (16564) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

KELA Lancy

Пориньте у світ витончених смаків з набором для фондю KELA Lancy, створеним для справжніх шанувальників гастрономії та дружніх посиденьок. Кожен елемент цього набору є хитромудрим поєднанням стилю та функціональності, починаючи від елегантної каструлі для фондю з литого алюмінію. Її внутрішнє покриття з високоякісного керамічного матеріалу Greblon Ceramic CK2 (PFOA free) забезпечує чудове антипригарне властивість, стійка до подряпин, що робить приготування страв легким та захоплюючим процесом.

Рівномірний розподіл тепла

З інноваційним пальником та нагрівачем із хромованого металу, цей набір забезпечує рівномірний розподіл тепла, підтримуючи ідеальну температуру для вашого вибраного виду фондю. Шість вишуканих виделок з нержавіючої сталі з ковзним покриттям на ручках доповнюють набір, роблячи процес насолоди фондю ще комфортнішим. Унікальне поєднання стійкості, стилю та функціональності робить набір KELA Lancy неперевершеним вибором для тих, хто цінує пишність у приготуванні та насолоді кулінарними шедеврами.

KELA Lancy

Кулінарна насолода

З підставкою з нержавіючої сталі та універсальною основою, цей набір підходить для всіх типів плит, а ручка каструлі із силіконовим покриттям забезпечує безпечне та зручне захоплення. Приготуйте шоколадне задоволення, сирну насолоду, а може, м'ясні або рибні делікатеси – з набором KELA Lancy кожен прийом їжі перетворюється на унікальну гастрономічну пригоду.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою

Фондю

Вид

Набір

Додаткова інформація

Каструля витримує до 180 ° С

Об'єм: 2 л

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал

Литий алюміній

Габарити

19,5 x 22 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера