odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Робот-пилосос Dreame D10 Plus

Код:718327
Немає в наявності
Робот-пилосос Dreame D10 Plus video preview
Робот-пилосос Dreame D10 Plus фото
Робот-пилосос Dreame D10 Plus фото
Робот-пилосос Dreame D10 Plus фото
Робот-пилосос Dreame D10 Plus фото
Робот-пилосос Dreame D10 Plus фото
Робот-пилосос Dreame D10 Plus фото
Робот-пилосос Dreame D10 Plus фото
Робот-пилосос Dreame D10 Plus фото
Робот-пилосос Dreame D10 Plus фото
Робот-пилосос Dreame D10 Plus фото
Робот-пилосос Dreame D10 Plus фото
Робот-пилосос Dreame D10 Plus фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-26%
Вигода 5 000 ₴
cashback iconКешбек 139 ₴
13 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Робот-пилосос Dreame D10 Plus

У ваші плани на тиждень входить генеральне прибирання будинку, і це — той самий пункт, якого ви завжди уникаєте або відкладаєте до останнього? Тому що тільки від думки, що потрібно знову возитися з громіздким пилососом та незручними швабрами, у вас зникають усі залишки натхнення? Тоді саме час познайомити вас з Dreame D10 Plus — гуру в домашній прибирання, яке візьме на себе максимум рутинних завдань. Що він вміє? Магічний девайс легко впорається з будь-яким сухим сміттям: від крихт печива та розсипаного борошна до сплутаних грудок волосся. А також допоможе відтерти брудні розлучення від кросівок, плями від кетчупу або розлитого соку на плитці, ламінаті та іншому твердому покритті.

Dreame D10 Plus

Эталонная очистка: быстро, бесшумно, тщательно

Опустошение мусорного бака происходит буквально через мгновение, и при этом — без лишнего шума. Налаженный механизм позволяет роботу убирать дольше, и с меньшими паузами на ритуалы гигиены. Еще один маленький секрет заботы о вашем доме – это технология DualBoost. Она особенная тем, что мусор продувается и всасывается благодаря двум каналам циркуляции. И это позволяет более эффективно удалять грязь, блокируя неприятные запахи.

Dreame D10 Plus

Еталонне очищення: швидко, безшумно, ретельно

Спустошення сміттєвого бака відбувається буквально за мить, і при цьому — без зайвого шуму. Налагоджений механізм дозволяє роботу прибирати довше, та з меншими паузами на ритуали гігієни. Ще один маленький секрет турботи про ваш будинок – це технологія DualBoost. Вона особлива тим, що сміття продувається та всмоктується завдяки двом каналам циркуляції. І це дозволяє більш ефективно видаляти бруд, блокуючи неприємні запахи.

Dreame D10 Plus

Налаштуйте найкращі сценарії чистоти

Бажаєте змінити режим, вибрати пріоритетні для очищення кімнати, встановити віртуальну стіну між диваном та шафою або визначити ділянки, яких робот повинен уникати? Жодних проблем: поведінка девайса можна легко налаштувати у зручному додаток. Усього кілька кліків — та помічник почне сеанс чистоти за вашим графіком і саме так, як ви запланували: рухаючись усередині “зеленої” зони, минаючи всі табуйовані місця та перешкоди.

Dreame D10 Plus

Коли пилу нема де сховатися

Здається, що до килима ніби магнітом притягується сміття, клубки. волосся і шерсть вашого кудлатого пса? Для Dreame D10 Plus немає надскладних завдань, з якими б він не впорався як профі. Адже завдяки технології виявлення килима робот розрізняє ворсисту поверхню і автоматично збільшує силу всмоктування до максимуму (4000 Па). Перед таким поєднанням потужної тяги та вмілої роботи валика основної щітки — не встоїть навіть складний бруд, який причаївся в глибині ворсинок.

Dreame D10 Plus

Регулюйте подачу води для різних завдань

На кухні стихійно виникла свіжопролита калюжа компоту або на паркеті в передпокої — засохлі сліди від брудного взуття? Звичайно, у двох різних випадках необхідне різне зволоження насадок-швабр. І саме для того, щоб ви могли відмивати будь-які плями максимально легко, девайс пропонує на вибір три варіанти подачі вологи. Така фішка також буде корисною, якщо ви, наприклад, хочете мити плитку в режимі високого зволоження, а за дерев'яною підлогою – доглядати більш делікатно. Просто контролюйте витрату води через програму і боріться з брудом будь-якої консистенції та складності.

Dreame D10 Plus

Запускайте сеанс однією командою

Щоб розпочати прибирання будинку або зупинити процес у будь-який момент, достатньо сказати лише одну фразу? Саме так! Синхронізація з Google Home та Alexa відкриває можливості керувати роботом дистанційно завдяки спілкуванню із голосовим асистентом. Просто скажіть "Alexa, попроси DreameBot прибрати". І поки ви відпочиваєте на дивані або дивіться серіал, помічник непомітно вдихне магію чистоти у кожний куточок вашої квартири.

Dreame D10 Plus

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дистанційне управління
Потужність всмоктування
Потужність двигуна

46 Вт

Площа прибирання на одному заряді

200 м.кв

Сумісність з ОС
Рівень шуму

65 дБ

Побудова карти приміщення

Так

Функції та можливості

Функції та режими
Навігаційні технології

Датчик перепаду висоти

Віртуальна стіна

Датчик перешкод

Дисплей

Ні

Додаткові характеристики

Покриття
Тип фільтра
Об'єм резервуара для води
Індикатор заповнення пилозбірника

Ні

Об'єм пилозбірника

0,4 л

Додаткова інформація

Повністю автономне прибирання з автовивантаженням сміття в разові мішки, яких вистачає до 45 днів роботи

Живлення

Тип акумулятора

Li-ion

Ємність аккумулятору
Час роботи від акумулятора

150 хв

Час зарядки акумулятора

4 г

Регулювання потужності

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

350 x 350 x 96 мм

Матеріал корпуса
Колір
Вага
Комплектація

Робот пилосос

Швабра

Основна щітка

Кабель живлення

Бічна щітка

Документація

Мішок

Зарядна станція з функцією самоочищення

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера