Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T20 OMNI (DLX23)

Код:724764
Є в наявності
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T20 OMNI (DLX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T20 OMNI (DLX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T20 OMNI (DLX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T20 OMNI (DLX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T20 OMNI (DLX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T20 OMNI (DLX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T20 OMNI (DLX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T20 OMNI (DLX23) фото
Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T20 OMNI (DLX23) фото
КУПУЙ ОФІЦІЙНУ ТЕХНІКУ В ЦИТРУС
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-8%
Вигода 3 000 ₴
cashback iconКешбек 369 ₴
39 999
36 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

DEEBOT OZMO T20 OMNI - Інноваційний підхід до прибирання

DEEBOT OZMO T20 OMNI – це абсолютно новий робот-пилосос від ECOVACS з першою у світі технологією миття швабри гарячою водою при температурі 55 ℃ та фірмовою функцією Auto-Lift Mopping, що пропонує новий погляд на повсякденне прибирання завдяки новим технологіям. Цей розумний партнер по прибиранню може розпізнати килим і просто підняти насадки для миття підлоги під час прибирання, що позбавить вас від занепокоєння, а килими від намокання. Передові технології TrueDetect 3D 3.0 та TrueMapping 2.0 забезпечують точну навігацію зі швидким картографуванням та плануванням маршруту. А вдосконалена станція «все-в-одному» OMNI підвищує рівень комфорту для користувача, забираючи поточне обслуговування робота-пилососа на себе. Крім того, завдяки системі для миття підлог OZMO Turbo 2.0 і величезної потужності всмоктування 6000 Па, DEEBOT OZMO T20 OMNI пропонує абсолютно новий досвід глибокого прибирання, при якому бруду не залишиться ні шансу. Отримайте дійсно інтелектуальне рішення для прибирання всього будинку та насолоджуйтесь чистотою щодня, не докладаючи особливих зусиль.

Оптимальне прибирання на будь-яких поверхнях

Використовуючи ультразвук, DEEBOT T20 OMNI розпізнає килими з надзвичайною точністю. А система автоматичного підйому швабри піднімає її при виявленні килима. Завдяки цьому він може вільно перемикатися між режимами «Тільки пилосос», «Тільки швабра», «Пилосос під час миття підлоги», «Спочатку пилососити перед миттям підлоги». Тому кожен куточок буде почищений саме так, як треба.

Робот-пылесос ECOVACS

Універсальна станція OMNI

Попрощайтеся із необхідністю чистити робот-пилосос вручну. Станція OMNI пропонує повністю автоматизоване рішення для обслуговування пристрою. Вона підтримує автоматичне очищення швабри гарячою водою, автоматичне спорожнення пилозбірника, сушіння гарячим повітрям та самоочищення. Тому вам залишається лише іноді контролювати її і змінювати воду та витратні матеріали.

Без пилу та бактерій

DEEBOT автоматично очищає сміттєзбірник після кожного використання та скидає його у герметичний мішок для пилу, розташований у станції самоочищення OMNI. Мішок виконаний з антибактеріального матеріалу DuPont з іонами срібла та добре затримує як пил та бактерії, так і неприємні запахи за рахунок шару з додаванням активованого вугілля. А завдяки його високій ємності у 3 л ви можете міняти розхідник приблизно раз на 75 днів (точна кількість залежатиме від частоти прибирання та ступеня забрудненості).

Робот-пылесос ECOVACS

Прання швабри гарячою водою

DEEBOT OZMO T20 оснащений першою у світі технологією ECOVACS для миття швабри гарячою водою за температури 55 ℃, яка забезпечує належний рівень чистоти та гігієни. Таке очищення розчиняє стійкі плями, ефективно видаляє запахи і стимулює активність очищаючого розчину, що робить пристрій ідеальним помічником у прибиранні. А вам тепер не потрібно часто розбирати та мити тканинні насадки вручну.

TrueDetect 3D 3.0

DEEBOT T20 OMNI також використовує 3D-сканування та виявлення перешкод у реальному часі, засновані на технології структурованого світла та алгоритмах складання 3D-зображення, щоб краще орієнтуватися у просторі та уникати перешкод на шляху. Тому кабелі чи забуті на підлозі предмети не стануть для нього проблемою.

Робот-пылесос ECOVACS

TrueMapping 2.0

Незалежно від того, наскільки складним є ваш будинок, оптимальна технологія TrueMapping 2.0 може проводити 360-градусне сканування домашньої обстановки. Тривимірні карти поверхів можна створювати та отримувати до них доступ у програмі ECOVACS HOME у будь-який час, що робить навігацію швидкою та ефективною навіть у темряві.

Високоефективна система миття підлоги OZMO™ Turbo 2.0

Унікальна система OZMO Turbo 2.0 включає дві обертові пластини, які створюють постійний тиск на підлогу для більш глибокого та ретельного очищення. Вона ефективно видаляє стійкі плями, навіть плями від кави через 72 години, не залишаючи жодного бруду на підлозі.

Робот-пылесос ECOVACS

Потужність всмоктування 6000 Па та гумова щітка

Завдяки високій потужності всмоктування в 6000 Па, цей робот-пилосос збирає з підлоги все – від великого сміття до дрібного пилу. У цьому йому також допомагає нова гумова щітка, яка покращує чищення килимів та відрізняється ще більшою довговічністю. Крім того, вона легко очищається від намотаного волосся або вовни.

Індивідуальний режим Housekeeper Mode 2.0

Завдяки нещодавно оновленому режиму Housekeeper Mode 2.0 DEEBOT може інтелектуально та динамічно регулювати параметри прибирання відповідно до вашої домашньої обстановки та уподобань у прибиранні.

Робот-пылесос ECOVACS

Антибактеріальний фільтр

DEEBOT T20 OMNI не тільки збирає весь бруд з підлоги, а й дбає про те, щоб нічого не потрапило знову до приміщення. Для цього його оснастили високоефективним фільтром, що включає 3 етапи очищення:

  • Фільтруючий матеріал E11 затримує 95% пилу розміром 0,3 мкм та алергенів, таких як домашній пил, лупа домашніх тварин, спори плісняви та пилок рослин. Завдяки нанокомпозитному покриттю фільтр забезпечує тривалу фільтрацію при відповідному ополіскуванні.
  • Антибактеріальний шар оброблений двома видами антибактеріальних агентів: SILVADUR 930 FLEX, доданий до високоефективного фільтруючого шару, і PHMB, розпорошений між шаром з активованим вугіллям і високоефективним фільтруючим шаром, який може запобігти росту бактерій, таких як кишкова паличка, золотистий стафілокок і цвілі, що прикріпилися до його поверхні, що може викликати неприємний запах і знебарвлення. Ступінь антибактеріальної дії становить близько 99,99%.
  • Новий доданий шар бавовни з активованим вугіллям вирішує проблему запаху. Він ефективно поглинає неприємні запахи, що виділяються звичайними побутовими відходами, а швидкість видалення летких органічних сполук становить більш як 95%, зберігаючи повітря, що виходить, свіжим і чистим.
Робот-пылесос ECOVACS

Безперервне прибирання Smart-Charge

Робот-пилосос працює від акумулятора ємністю 5200 мАг і може автоматично перезаряджатися та відновлювати роботу, гарантуючи, що прибирання буде виконане в повному обсязі, як і заплановано. Якщо в процесі прибирання робот виявить, що в нього недостатньо енергії, щоб закінчити роботу, він повернеться до док-станції, зарядиться і продовжить з того місця, де він зупинився.

Висока мобільність

Створений для забезпечення виняткової маневреності, DEEBOT T20 OMNI може легко пересуватися по будинку. Він розпізнає та долає пороги висотою до 20 мм у кімнатах, скорочуючи кількість пропущених зон під час прибирання. Він також може уникнути заклинювання під меблями, тому практично не вимагає втручання людини у свою роботу.

Робот-пылесос ECOVACS

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дистанційне управління
Потужність всмоктування
Сумісність з ОС
Рівень шуму

69 дБ

Побудова карти приміщення

Так

Функції та можливості

Функції та режими
Навігаційні технології

Датчик перепаду висоти

Віртуальна стіна

Датчик перешкод

Дисплей

Ні

Додаткові характеристики

Покриття
Індикатор заповнення пилозбірника

Ні

Об'єм пилозбірника

0,3 л

Живлення

Тип акумулятора

Li-ion

Ємність аккумулятору
Час роботи від акумулятора

170 хв

Час зарядки акумулятора

6,5 год

Регулювання потужності

Да

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса
Колір
Вага

18,4 кг

Комплектація

Робот-пилосос

Документація

Зарядна станція з функцією самоочищення

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків