Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Задати питання

Робот пилосос Roborock Vacuum Cleaner Q5 Pro Black

Код:726429
Є в наявності
Робот пилосос Roborock Vacuum Cleaner Q5 Pro Black фото
Робот пилосос Roborock Vacuum Cleaner Q5 Pro Black фото
Робот пилосос Roborock Vacuum Cleaner Q5 Pro Black фото
Робот пилосос Roborock Vacuum Cleaner Q5 Pro Black фото
Робот пилосос Roborock Vacuum Cleaner Q5 Pro Black фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-6%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 149 ₴
15 999
14 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Roborock Vacuum Cleaner Q5 Pro 

Любите чистоту, але не любите прибирати? У Roborock є вирішення цієї проблеми. З розумним роботом-пилососом Roborock Q5 Pro ви зможете підтримувати вдома чистоту без особливих зусиль і витрачати на це лише кілька хвилин на день. Цей автоматичний прибиральник може похвалитися високою потужністю всмоктування в 5500 Па, має відразу дві обертові щітки для кращого збору сміття і резервуар для води для виконання вологого прибирання. У поєднанні з передовою системою лазерної навігації PreciSense LiDAR та зручним налаштуванням у мобільному додатку це робить регулярне прибирання легшим, ніж будь-коли. Просто налаштуйте все, що потрібно прямо на своєму смартфоні та насолоджуйтесь ідеальною чистотою щодня.

Потужність всмоктування 5500 Па

Roborock Vacuum Cleaner Q5 Pro легко наведе чистоту у вас вдома. Цей компактний, але продуктивний робот-прибиральник показує відмінні результати при очищенні на будь-яких поверхнях. Оснащений високоефективним двигуном, який забезпечує йому екстремальну потужність всмоктування на рівні 5500 Па, він без проблем збирає весь бруд та пил із підлог будь-якого типу та ретельно чистить килими з невеликим ворсом.

Щітка DuoRoller. Чистить удвічі краще

Завдяки новій конструкції головної щітки, яка тепер складається з двох гумових валиків, що обертаються назустріч один одному, робот-пилосос значно краще збирає з підлоги різне дрібне сміття та волосся. А значить більш ефективно може видаляти бруд з килимів та різних типів підлог.

Дуже великий сміттєвий бак і легке прибирання

Roborock ефективно справляється навіть з довгою шерстю домашніх тварин, підвищуючи зручність прибирання. Конструкція щіток сприяє більш простому очищенню від намотаного волосся. А місткий контейнер для сміття дозволяє прибирати без пауз. Тому цей розумний прибиральник впорається з очищенням будинку без особливих труднощів. Він також забезпечений резервуаром для води на 180 мл, який дозволяє роботу комбінувати сухе та вологе прибирання, легко видаляти плями та чистити підлогу до блиску.

Виняткова точність навігації з PreciSense LiDAR

Система PreciSense LiDAR – це мозок, який стоїть за надзвичайною здатністю цього робота знаходити найефективніший спосіб прибирання у вашому будинку. Мапи, які він створює за допомогою лідара, дозволяють планувати маршрути прибирання найоптимальнішим способом. А також включають набір функцій, керованих у додатку Roborock.

Заборонені зони та невидимі стіни

Однією з важливих функцій, які пропонує пристрій, є встановлення Заборонених зон – областей, в які робот не може пройти. А Невидимі стіни добре підходять для ізоляції кімнат та кутів, де прибирання роботом небажане. На кожному рівні вашого будинку можуть бути заборонені зони та невидимі стіни. Усі розміщуються автоматично після того, як рівень був розпізнаний системою робота пилососа та збережений у додатку.

Планує маршрут легше, прибирає швидше

Робот-пилосос Roborock Q5 може створювати мапу приміщення в 6 разів швидше при першому запуску, порівняно з пристроями попередніх поколінь. Завдяки цьому повсякденне прибирання та виконання всіх ваших завдань буде виконуватися ще швидше та ефективніше.

3D-картографування

Погляньте на свій будинок по-новому та отримайте більш чітке уявлення про планування за допомогою функції 3D Mapping. Ви навіть можете додати меблі та матеріали для підлоги, щоб створити більш точне уявлення про свій будинок.

Багаторівневе відображення

Ваш будинок має більше одного поверху? Багаторівневі картографічні системи робота-пилососа Roborock Q5 автоматично розпізнають різні рівні вашого будинку. Все, що потрібно зробити, це віднести його на потрібний поверх і увімкнути. Жодних додаткових налаштувань або необхідності визначати рівень у вашій програмі не потрібно. Усього підтримується до чотирьох рівнів.

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дистанційне управління
Потужність всмоктування
Площа прибирання на одному заряді

350 м.кв

Сумісність з ОС
Рівень шуму

67 дБ

Побудова карти приміщення

Так

Кількість бокових щіток

1

Функції та можливості

Функції та режими

Управління рухом робота (замість пульта)

Вибір території/кімнат для прибирання

Постановка на зарядку

Регулювання потужності всмоктування

Встановлення віртуальних стін

Установка розкладу прибирання

Навігаційні технології

Лазерна навігація (Lidar)

Підтримка голосових помічників

Apple Siri

Google Assistant

Amazon Alexa

Дисплей

Ні

Додаткові характеристики

Покриття
Тип фільтра
Об'єм резервуара для води

0,18 л

Індикатор заповнення пилозбірника

Ні

Об'єм пилозбірника

0,77 л

Додаткова інформація

Сумісність зі Станцією Автовивантаження сміття Ecovacs

Живлення

Тип акумулятора

Li-ion

Ємність аккумулятору
Час роботи від акумулятора

240 хв

Час зарядки акумулятора

3 г

Регулювання потужності

Да

Фізичні характеристики

Габарити упаковки (ВхШхГ)

44,3 x 39,2 x 13,4 см

Колір
Вага
Комплектація

Зарядний пристрій

Гарантійний талон

Резервуар для води

Тканина для миття підлоги

Робот-пилосос

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків