Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Задати питання

Смарт-ваги Yolanda Smart Body Composition Scale CS20J (White)

Код:711413
Є в наявності
Смарт-ваги Yolanda Smart Body Composition Scale CS20J (White) фото
Смарт-ваги Yolanda Smart Body Composition Scale CS20J (White) фото
Смарт-ваги Yolanda Smart Body Composition Scale CS20J (White) фото
Смарт-ваги Yolanda Smart Body Composition Scale CS20J (White) фото
Смарт-ваги Yolanda Smart Body Composition Scale CS20J (White) фото
Смарт-ваги Yolanda Smart Body Composition Scale CS20J (White) фото
Смарт-ваги Yolanda Smart Body Composition Scale CS20J (White) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-33%
Вигода 400 ₴
cashback iconКешбек 7 ₴
1 199
799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розумні ваги Yolada

Розумні ваги Yolada Smart Body Composition – відмінний вибір для всіх, хто хоче вести здоровий спосіб життя і прагне досягти ідеальних форм. Вони пропонують комплексний аналіз стану тіла, що включає 14 основних показників, таких як вага, процентний вміст в організмі жиру та води, м'язової та кісткової маси, індекс маси тіла та інших. Тому допоможуть зрозуміти чи спалюєте ви жир, набираєте м'язи або худнете лише за рахунок зниження рідини в організмі. І забезпечують легкий контроль над усіма даними завдяки простому та інформативному мобільному застосунку. З ними ви зможете відстежувати кожну зміну у своєму тілі у будь-який час. Яку б мету ви не поставили перед собою, з Yolada Smart Body Composition ваш шлях до неї буде трохи легшим та приємнішим.

 

Набагато більше, ніж просто вага

Звичайні пристрої можуть вимірювати лише вагу тіла. Однак ці розумні ваги дають вам набагато більше. З їх допомогою ви зможете отримати максимально детальний аналіз стану свого організму, який включає характеристики, такi як:

  • Вага тіла
  • Індекс маси тіла
  • Відсоток жиру в організмі
  • Вага тіла без жиру
  • Кількість підшкірного та вісцерального жиру
  • Кількість м'язової маси та скелетних м'язів
  • Рівень води
  • Рівень білка
  • Кісткову масу
  • Базальний метаболізм
  • Метаболічний вік
 

Сучасний та безпечний метод вимірювання

В основі роботи Yolanda Smart Body Composition лежить метод біоелектричного імпедансу (BIA) – технології, що побудована на аналізі опору різних тканин у нашому організмі слабким електричним імпульсам. Вона дає повнішу картину стану вашого тіла з урахуванням індивідуальних особливостей. І при цьому абсолютно безпечна для людини (певні обмеження є для вагітних та людей з різноманітними імплантами).

 

Швидко та точно

Розташовані по краях 4 високочутливі електроди спрацьовують відразу ж, як тільки ви стаєте на ваги босими ногами (для використання BIA необхідний контакт зі шкірою) і дозволяють гаджету швидко визначати всі основні показники. Частину інформації ви можете побачити на дисплеї пристрою, а повний розгорнутий звіт – подивитися у застосунку на своєму смартфоні.

 

Зручний додаток

Отримуйте детальну інформацію та стежте за своїм прогресом у безкоштовному додатку «Megafit». Він підтримується як Android, так і iOS смартфонами та використовує інтелектуальне автоматичне підключення до ваг, щоб максимально спростити вам взаємодію з гаджетом. Просто зайдіть у телефон і подивіться свій прогрес за різними часовими періодами, графік змін, отримуйте рекомендації та багато іншого.

 

Автоматичне вмикання та вимикання

Користуватися цими смарт-вагами так само просто, як і звичайними. Щоб їх пробудити, достатньо доторкнутися до них ногою, а після того, як дисплей загориться – стати на платформу. Вимикаються ваги також автоматично, тому вам нічого не доведеться робити.

 

Практичне рішення

Незважаючи на деяку зовнішню витонченість, Yolada Smart Body Composition легко витримують вагу до 180 кг, що свідчить про їхню надійність. Живляться вони від інтегрованого акумулятора, який можна заряджати через USB Type-C роз'єм від будь-якого доступного джерела – від мережі до павербанка. А ніжки ваг мають спеціальні протиковзкі вставки, що забезпечує безпечне та приємне використання.

 

Елегантний дизайн

Ультрагладка поверхня із міцного загартованого скла білого кольору та металеві датчики разом із тонким профілем роблять ці ваги привабливими зовні. Тим більше, що прихований світлодіодний дисплей не порушує мінімалістичність їхнього вигляду. Тому гаджет виглядає вишукано та сучасно.

Характеристики

Загальні характеристики

Одиниці виміру

Кілограми

Максимальне навантаження
Матеріал платформи
Сумісність з ОС
Підключення
Кількість параметрів, що визначаються

Функції вимірювання

Визначення частки води

Так

Визначення частки м'язової тканини

Так

Визначення частки жирової тканини

Так

Вимірювання витрачених калорій

Ні

Визначення частки вісцерального жиру

Ні

Eксплуатація

Автоматичне включення

Так

Автоматичне відключення

Так

Елемент живлення

Акумулятор Li-Ion

Габарити і комплектація

Габарити

26 x 26 x 2,5 см

Колір моделі

Відгуків