odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ваги Gorenje OT150LBW

Код:713127
Немає в наявності
Ваги Gorenje OT150LBW фото
Ваги Gorenje OT150LBW фото
cashback iconКешбек 8 ₴
849

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ваги Gorenje OT150LBW

Стильна підлогові ваги OT150LBW від компанії Gorenje – це високоточний електронний прилад, завдяки якому ви завжди зможете відстежувати зміни своєї ваги. Вони прості у використанні завдяки автоматичному вмиканню та вимиканню, мають максимальну вантажопідйомність 150 кг та пропонують високу точність вимірювань аж до 100 грамів. Тому стануть корисним інструментом для тих, хто дбає про своє здоров'я та стежить за фізичними показниками, хоче набрати масу або, навпаки, скинути вагу. А їхній лаконічний сучасний дизайн зі скляною платформою вигідно впишеться в будь-який інтер'єр.

Простота у використанні

Ваги Gorenje OT150LBW створені для максимально простого та зручного використання. Для того, щоб почати зважування вам не потрібно натискати на будь-які кнопки та окремо вмикати прилад. Достатньо злегка вдарити ногою по вагах і, коли на дисплеї з'явиться значення «0.0», стати на платформу. Вимикати їх окремо теж не потрібно – вони автоматично вимикаються через 10 секунд, як тільки ви зійдете з платформи (або через 15 секунд, якщо на ній стояти).

Висока точність результатів

Завдяки високочутливим датчикам ці підлогові ваги дозволяють швидко та точно вимірювати вагу. При цьому крок вимірів складає всього 100 грамів, що робить отримані результати докладними та допоможе точніше скоригувати план дієти або оцінити ефект тренувань. Для отримання найбільш точнішого результату виробник рекомендує встановити ваги на плоску, рівну поверхню і бути нерухомим до висвічування результату зважування на екрані.

Живлення від батарейок

У якості елементу живлення ці ваги використовують пару пальчикових батарейок типу ААА. Їх вистачає надовго, що дозволяє вільно користуватися пристроєм місяцями. А коли їхній заряд вичерпається, на екрані висвітиться повідомлення «Lo», яке підкаже вам, що настав час для заміни батарейок.

Стильні та надійні

Ваги Gorenje OT150LBW є стильним зразком мінімалізму. Їхня гладка поверхня позбавлена якихось зайвих написів і деталей, окрім назви бренду. А цифровий дисплей невидимий у вимкненому стані. Все просто та лаконічно. При цьому всі матеріали, з яких виготовлені ваги, відрізняються високою якістю, дозволяючи їм витримувати максимальну вагу 150 кг. А гумові нековзкі ніжки роблять їх більш стійкими на різних поверхнях та максимально практичними.

Характеристики

Загальні характеристики

Одиниці виміру

Кілограми

Фунти

Максимальне навантаження
Матеріал платформи
Синхронізація з пристроями

Ні

Сумісність з ОС

Ні

Вбудована пам'ять

Ні

Функції вимірювання

Визначення частки води

Ні

Визначення частки м'язової тканини

Ні

Визначення частки жирової тканини

Ні

Визначення частки кісткової тканини

Ні

Розрахунок індексу маси тіла (BMI)

Немає

Вимірювання витрачених калорій

Ні

Визначення частки вісцерального жиру

Ні

Eксплуатація

Автоматичне включення

Так

Автоматичне відключення

Так

Елемент живлення

Батарейки ААА x 2

Габарити і комплектація

Габарити

30,2 × 30,2 × 2,2 см

Вага

1,5 кг

Колір моделі
Комплектація

Ваги для підлоги: Інструкція

Особливості

Похибка виміру: 100 г