Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків14
Питання-відповіді4

Смарт-ваги Huawei Smart Scales 3 (55026228) White

Код:683114
Немає в наявності
Смарт-ваги Huawei Smart Scales 3 (55026228) White фото
Смарт-ваги Huawei Smart Scales 3 (55026228) White фото
Смарт-ваги Huawei Smart Scales 3 (55026228) White фото
Смарт-ваги Huawei Smart Scales 3 (55026228) White фото
Смарт-ваги Huawei Smart Scales 3 (55026228) White фото
Смарт-ваги Huawei Smart Scales 3 (55026228) White фото
Смарт-ваги Huawei Smart Scales 3 (55026228) White фото
cashback iconКешбек 11 ₴
1 199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Smart Scales 3 – це нове покоління розумних ваг від HUAWEI і ваш найкращий помічник у підтримці себе в оптимальній формі. Вони вміють вимірювати 11 показників 1 в числі яких вага, індекс кісткової маси, відсоток жиру в організмі, м'язова маса, вісцеральний жир, рівень базального метаболізму і навіть пульс. Крім того, ці ваги автоматично розпізнають до 10-ти постійних користувачів і підтримують спеціальний гостьовий режим. А наявність Wi-Fi і Bluetooth дає можливість швидко отримувати доступ до результатів вимірювань. Почніть свій шлях до ідеальної фігури і гарного самопочуття з HUAWEI Smart Scales 3.

 
 

Досліджуйте себе більш детально

Чим більше інформації про своє тіло ви знаєте, тим точніші в розробці своєї дієти та програми тренувань. HUAWEI Smart Scales 3 враховують це і дозволяють отримати вичерпне уявлення про свій фізичний стан за допомогою 11 основних показників:

  • Ваги
  • ІМТ (Індексу маси тіла)
  • Рівня жиру в організмі
  • Ваги тіла без жиру
  • Маси скелетних м'язів
  • Відсотка води в організмі
  • Кількості білка
  • Мінералізації кісток
  • Кількості вісцерального жиру
  • Рівня базального метаболізму
  • Частоти серцебиття
 

Все індивідуально

При однаковій вазі жир приблизно в 3 рази більш об'ємний, ніж м'язова тканина. Ось чому люди з високим вмістом жиру в організмі виглядають більшими. Тим часом, низький показник кількості скелетних м'язів також ускладнює схуднення. Слідкуйте за рівнем жиру в організмі і оцінюйте стан скелетних м'язів за допомогою нових розумних ваг HUAWEI Smart Scales 3. Адже ефективне схуднення вимагає правильного підходу.

 
 

Науковий підхід для отримання більш точних результатів

Для визначення складу тіла ваги використовують алгоритм HUAWEI TruFit ™, розроблений спільно Інститутом фізичних наук Хефея Китайської академії наук і компанією Huawei. Заснований на технологіях Big data і штучного інтелекту, він дозволяє пристрою більш точно вимірювати відсоток жиру, кісткову масу та інші параметри.

 

Зручний і корисний застосунок

Всі свої дані і детальний аналіз складу тіла ви можете завжди подивитися в застосунку Huawei Health. Він також надає рекомендації, які допоможуть вам отримати кращі результати. Зокрема, в програмі є понад 200 навчальних курсів, в тому числі по спалюванню жиру і збільшенню м'язової маси.

 
 

Прогрес, який можна побачити

HUAWEI Scale 3 допомагають відслідковувати кожен крок і наочно демонструють зміни, що відбуваються з вашим тілом. Регулярно проводячи вимірювання, ви зможете завжди бути в курсі своїх поточних показників, бачити свій прогрес і коригувати режим тренувань.

 

Подвійне підключення і автоматичне визначення користувачів

Завдяки наявності і Wi-Fi, і Bluetooth, розумні ваги Smart Scales 3 дозволяють швидко отримувати всю інформацію і бачити її в додатку. Крім того, гаджет вміє інтелектуально розпізнавати членів сім'ї та автоматично відправляти дані вимірювань до відповідного облікового запису після синхронізації з хмарним сховищем. Щоб кожен міг переглянути особисті показники на своєму телефоні, коли йому буде зручно.

 
 

Гостьовий режим

Є у ваг і спеціальний «Гостьовий режим», призначений для нерегулярного використання. Достатньо внести в застосунку HUAWEI Health необхідну інформацію про «гостя» і можна починати вимірювання. При цьому, користувач може не турбуватися про конфіденційність. Отримані результати ніде не зберігаються і після ознайомлення будуть видалені.

 

Стильні та практичні

HUAWEI Smart Scales 3 з панеллю із загартованого скла, плавно закругленими кутами і металевими деталями виглядають елегантно і легко впишуться в будь-який інтер'єр. І при цьому максимально функціональні. Їх форма і розміри однаково добре підходять для користувачів різної статури і вікових груп 2, а низькі ніжки з нековзким силіконовим покриттям забезпечують їм більшу стабільність на будь-якій поверхні.

   1 Для користувачів молодше 18 років і літніх людей старше 65 років через особливості їх статури ваги підтримують тільки вимір ваги і частоти пульсу. Вагітним жінкам і маленьким дітям рекомендується завжди носити взуття при зважуванні і використовувати девайс тільки для вимірювання ваги. Люди з медичними імплантатами (наприклад, кардіостимулятори, кохлеарні імплантати тощо) не повинні ні в якому разі використовувати смарт ваги. 2 Дані отримані в лабораторії HUAWEI.

Характеристики

Загальні характеристики

Дисплей

Світлодіодний

Одиниці виміру

Кілограми

Максимальне навантаження
Матеріал платформи
Діагностична система

Так

Синхронізація з пристроями

Так

Сумісність з ОС
Підключення
Кількість параметрів, що визначаються
Вбудована пам'ять

Функції вимірювання

Визначення частки води

Так

Визначення частки м'язової тканини

Так

Визначення частки жирової тканини

Так

Визначення частки кісткової тканини

Так

Розрахунок індексу маси тіла (BMI)

Так

Вимірювання витрачених калорій

Так

Визначення частки вісцерального жиру

Так

Eксплуатація

Автоматичне включення

Так

Автоматичне відключення

Так

Елемент живлення

Батарейки AAA х 4

Підсвітка дисплея

Сяючі символи дисплея

Габарити і комплектація

Габарити

30 x 30 x 2,36 см

Вага

1,57 кг

Колір моделі
Комплектація

Смарт-ваги; Інструкція

Завантаження

Відгуків