Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ваги Picooc S1 pro V2

Код:733303
Є в наявності
Ваги Picooc S1 pro V2 фото
Ваги Picooc S1 pro V2 фото
Ваги Picooc S1 pro V2 фото
Ваги Picooc S1 pro V2 фото
Ваги Picooc S1 pro V2 фото
Ваги Picooc S1 pro V2 фото
Ваги Picooc S1 pro V2 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 14 ₴
1 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Особливості моделі

Picooc S1 Pro V2 модель другого покоління розумних ваг Picooc. Вища точність визначення складу тіла, нові параметри: вимірювання пульсу, тонусу та балансу тіла. З Picooc S1 Pro V2 у вас з'явиться більше можливостей стежити за показниками здоров'я.

Точність вимірів

У другому поколінні розумних ваг Picooc вперше використовується метод багатофазного біоімпедансу MFIM (Multi-Frequency Impedance Measurement), що на 30% знижує похибку визначення складу тіла в порівнянні з іншими побутовими розумними вагами.

Пульс

Завдяки розумним вагам ви зможете відслідковувати ЧСС (Частота серцевих скорочень) при кожному зважуванні.

Тонус тіла

Цей показник був спеціально розроблений для системи оцінки та моніторингу здоров'я PHMS (Picooc Health Measurement System). Він відображає загальний стан енергетичного ресурсу тіла. Низький індекс тонусу — знак, що потрібно приділити більше уваги раціону харчування і відпочинку, відновлюючи енергію.

Баланс тіла

Це не просто метрика, а спеціальний режим вимірювання якості роботи вестибулярного апарату. З його допомогою можна оцінити почуття рівноваги. Ви можете перевірити, наскільки добре відчуваєте і контролюєте своє тіло. Запустіть у додатку тест на рівновагу, встаньте на платформу однією ногою і закрийте очі. Ваги проведуть вимірювання балансу і, при необхідності, дадуть рекомендації щодо його поліпшення.

15 параметрів

Ваги Picooc S1 Pro V2 вимірюють понад 15 параметрів: масу тіла, кількість жиру, м'язів, води в організмі, швидкість основного обміну речовин та багато інших – і зберігають результати на ваш смартфон. Ваги відрізняються подовженою прямокутною платформою 34×26 см, яка буде зручна людям з 44-м розміром ноги або менше.

Способи підключення до смартфону

Picooc S1 Pro V2 з'єднуються зі смартфоном по Bluetooth. Перед тим як стати на платформу, потрібно відкрити програму і вибрати відповідну опцію — після цього результати збережуться у вашому профілі.

Швидкий старт та зручність використання

Для роботи пристрою встановіть на свій смартфон безкоштовний додаток Picooc (є версії для iOS і Android). Для підключення Picooc S1 Pro V2 дотримуйтесь інструкцій у програмі. Вся процедура займе не більше 5 хвилин. Гаджет працює від 4 батарейок ААА (йдуть у комплекті) — і готовий до використання відразу після розпакування.

Широкі можливості програми

На головному екрані програми Picooc відображається вся основна інформація: графік змін та історія зважувань. Перехід до деталізації вимірювань та інших розділів здійснюється в одне торкання. Всі параметри в додатку супроводжуються підказками та розшифровками.

Постановка мети

Вкажіть бажаний результат (набір маси, схуднення або підтримання форми) — і слідкуйте за успіхами, отримуючи від гаджета корисні поради щодо досягнення заповітних цифр.

Тенденції

Підтримуйте здорову форму. Додаток аналізує отримані результати і робить висновки не тільки про зміни вашої ваги, але й про джерела цих змін. За підсумками місяця формується докладний звіт з основною інформацією.

Журнал вимірів

Якщо ви робите виміри тіла, вносіть ці цифри у відповідний розділ — і відстежуйте, як вони змінюються.

Необмежена кількість користувачів

Зважуйтеся всією родиною! У програмі ви зможете додати необхідну кількість користувачів. У подальшому додаткові профілі можна зробити самостійними на окремих смартфонах.

Зверніть увагу!

Не допускається використання ваг за наявності кардіостимулятора. Вагітним перед використанням необхідно проконсультуватися з лікарем, оскільки можливі неточності у вимірюваннях.

Характеристики

Загальні характеристики

Дисплей

Світлодіодний

Одиниці виміру

Кілограми

Максимальне навантаження
Матеріал платформи
Діагностична система

Так

Синхронізація з пристроями

Так

Сумісність з ОС
Підключення
Кількість параметрів, що визначаються

15

Вбудована пам'ять

Функції вимірювання

Визначення частки води

Так

Визначення частки м'язової тканини

Так

Визначення частки жирової тканини

Так

Визначення частки кісткової тканини

Так

Розрахунок індексу маси тіла (BMI)

Так

Вимірювання витрачених калорій

Ні

Визначення частки вісцерального жиру

Ні

Додаткові вимірювання

Білок; Скелетні м'язи; Метаболічний вік; Безжирова маса тіла; Оцінка тіла; Тип статури; швидкість основного обміну речовин; Індекс внутрішнього жиру; Баланс тіла; Тонус тіла; Пульс

Eксплуатація

Автоматичне включення

Так

Автоматичне відключення

Так

Елемент живлення

Батарейки AAA х 4

Підсвітка дисплея

Сяючі символи дисплея

Габарити і комплектація

Габарити

340 x 260 x 20 мм

Вага

1,7 кг

Колір моделі
Комплектація

Смарт-ваги; Батарейки ААА x4; Інструкція

Завантаження