Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Xiaomi Redmi 13C 8/256GB (Clover Green)

Код:734413
Очікується
Xiaomi Redmi 13C 8/256GB (Clover Green) фото
Xiaomi Redmi 13C 8/256GB (Clover Green) фото
Xiaomi Redmi 13C 8/256GB (Clover Green) фото
Xiaomi Redmi 13C 8/256GB (Clover Green) фото
Xiaomi Redmi 13C 8/256GB (Clover Green) фото
Xiaomi Redmi 13C 8/256GB (Clover Green) фото
Xiaomi Redmi 13C 8/256GB (Clover Green) фото
Xiaomi Redmi 13C 8/256GB (Clover Green) фото
Xiaomi Redmi 13C 8/256GB (Clover Green) фото
Xiaomi Redmi 13C 8/256GB (Clover Green) фото
Xiaomi Redmi 13C 8/256GB (Clover Green) фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-8%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 59 ₴
6 499
5 999
Колір
Black фото
Blue фото
Green фото
White фото
Модель
4/128 GB8/256 GB

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Redmi 13C

Xiaomi Redmi 13С — це сучасний смартфон, який поєднує в собі функціональність, елегантний дизайн та найвищу продуктивність. Його великий 6,7-дюймовий екран забезпечує захоплююче візуальне сприйняття та ідеально підходить для перегляду відео, ігор та багатозадачності з комфортом та легкістю. Основна камера з роздільною здатністю 50 МП дарує чудові враження від зйомки, дозволяючи користувачам увічнити важливі моменти з високою чіткістю та деталізацією. А акумулятор ємністю 5000 мАг забезпечує тривалий термін служби, дозволяючи насолоджуватися годинами безперервної роботи та не турбуватися про постійне підзаряджання. Підвищіть свій повсякденний комфорт зі смартфоном Redmi 13С та робіть все, що звикли ще легше.

Тонкий та стильний

Redmi 13C з модною плоскою рамкою та елегантним мінімалістичним дизайном відмінно впишеться у будь-який образ. Модернізований корпус товщиною всього 8,09 мм забезпечує компактність та зручність використання смартфона протягом усього дня. А кілька яскравих та свіжих колірних рішень, натхненних природними елементами, дозволять знайти той варіант, який буде найближче до ваших смаків.

Захоплююча графіка на покращеному 6,74-дюймовому дисплеї

Насолоджуйтесь чудовою картинкою та яскравими візуальними ефектами на 6,74-дюймовому дисплеї Xiaomi Redmi 13С. Він має високу роздільну здатність, майже непомітні рамки і частоту оновлення 90 Гц,1 тому граєте ви, дивитеся потокове відео або використовуєте улюблені програми, барвисті кольори і плавне відтворення оживлять будь-який контент. Крім того, щоб забезпечити зручність перегляду, екран Redmi 13C оснащений захистом, який зводить до мінімуму стомлюваність очей, що підтверджено сертифікатами TÜV Low Blue Light та TÜV Flicker-Free. А міцне загартоване скло Corning Gorilla Glass надійно оберігає сам дисплей від пошкоджень.

Просунута камера із надчіткою візуалізацією

Оснащений вражаючою основною камерою на 50 МП з широкою діафрагмою, Redmi 13С гарантує, що ви зможете робити чудові фотографії з винятковою деталізацією навіть у складних умовах освітлення. Її головний об'єктив дозволяє ідеально кадрувати знімки та зберігати ще більше деталей на них. А також забезпечує вражаюче збільшення кінцевої швидкості зйомки на 34,9% у нічному режимі2 завдяки потужному HDR для досягнення ідеальної експозиції. Доповнює її макрокамера з роздільною здатністю 2 МП, яка дозволяє досліджувати світ зблизька та робити зйомку крупним планом.

 

Ще більше видатних нічних селфі

Покажіть себе у кращому світлі. Модернізована фронтальна камера 8 МП, оснащена кільцем для м'якого підсвічування, дозволяє користувачам робити чудові портрети навіть у темряві. Вона забезпечує природне освітлення при тьмяному світлі, дозволяючи знімати чудові селфи у будь-який час доби.

Фільтри filmCamera

Зробіть кожне зображення унікальним за допомогою набору фільтрів, що імітують класичні стилі плівкової камери. Redmi 13С підтримує 10 фільтрів плівкової камери, які допоможуть вам створити вінтажну атмосферу та додати відзнятим кадрам особливого шарму.

Визначна продуктивність

Оснащений потужним восьмиядерним процесором MediaTek Helio G85, цей смартфон забезпечує більш плавну роботу щодня незалежно від поставлених завдань. Більш того, він підтримує технологію розширення оперативної пам'яті за рахунок постійної,3 яка допоможе ще більше збільшити ваші можливості та легко запускати по кілька програм відразу.

Величезний простір для зберігання

Легко зберігайте всі свої фотографії, музику, улюблені програми та ігри на Redmi 13C завдяки пам'яті, що розширюється до максимального об'єму в 1 ТБ (з урахуванням microSD карти).

Велика батарея для безперервного використання

Акумулятор ємністю 5000 мАг дає більше запасу енергії для ваших повсякденних справ, гарантуючи, що ви залишатиметеся на зв'язку і працюватимете продуктивно протягом усього дня, не турбуючись постійно про розрядку акумулятора. Смартфон також підтримує швидке заряджання потужністю 18 Вт, завдяки чому при необхідності можна легко поповнити його запаси енергії.4

Швидке та безпечне розблокування

Бічний сканер відбитка пальця дозволяє миттєво увійти до системи, просто взявши свій телефон у руку. Це максимально просто та зручно.

Багаті можливості MIUI 14

Насолоджуйтесь новітніми фішками від Android, покращеними функціями безпеки та зручним інтерфейсом, що налаштовується під ваші особисті уподобання. Все це стало можливим завдяки плавній інтеграції інтерфейсу MIUI 14 з розширеними функціями Android 13. В результаті ви отримуєте найкраще з обох систем, а користуватися Redmi 13C стає ще цікавіше та ефективніше.5

1Частоту оновлення можна регулювати до 90 Гц для підтримуваних програм. Дані отримані із внутрішніх лабораторій Xiaomi. Фактичні результати можуть бути різними.

2Швидкість роботи нічного режиму камери та заднього портретного режиму більше, ніж у Redmi 12C.

3Розширення пам'яті доступне лише в тому випадку, якщо на вашому пристрої достатньо місця для зберігання даних. Фактичне збільшення обсягу оперативної пам'яті варіюється в залежності від моделі. Фактична доступна пам'ять і ємність сховища можуть відрізнятися або зменшуватися в залежності від декількох факторів: оскільки операційна система займає частину пам'яті (ОЗП), фактичний доступний простір менше зазначеного обсягу пам'яті; оскільки операційна система та попередньо встановлені програми займають частину флеш-пам'яті (ПЗП), фактичний доступний простір менше зазначеного обсягу флеш-пам'яті.

4 Значення 5000 мАг відповідає типовому значенню ємності акумулятора Redmi 13C. Адаптер живлення потужністю 10 Вт входить до комплекту постачання. Адаптери живлення, що підтримують заряджання потужністю 18 Вт, продаються окремо. Рекомендується використовувати адаптери живлення потужністю 18 Вт або вище, які підтримують заряджання PD. Наявність зарядного пристрою, що входить до комплекту, може відрізнятися в різних регіонах.

5Доступність функцій, програм та сервісів MIUI може змінюватись в залежності від версії програмного забезпечення та моделі телефону.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

1600 x 720

Частота оновлення екрану

90 Гц

Щільність пікселів, PPI

260

Захист скла

Corning Gorilla Glass

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

83,7%

Додатково

DC dimming

TÜV Low Blue Light

Flicker Free certification

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,0 ГГц

Графічний процесор

Mali-G52 MC2

Смартфон для геймінгу

Ні

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 1 Тб

Основна камера

Основна камера

Auxiliary lens

50 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,8 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

Режим HDR; Нічний режим; Портретний режим; Time-lapse; filmCamer

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Портретний режим

Time-lapse

filmCamera

Soft-light ring

Режим HDR

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 18 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Захист корпусу

Ні

Датчики

Компас

Датчик освітлення

Датчик наближення

Акселерометр

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

Аудіо 3,5

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

FM-радіо

Колір

Фізичні характеристики

Вага

192 г

Габарити (ВхШхГ)

168 х 78 х 8.09 мм

Комплектація

Інструкція користувача

Смартфон

Кабель

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано