Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

TECNO CAMON 30 (CL6) 8/256GB (Uyuni Salt White)

Код:742401
Є в наявності
TECNO CAMON 30 (CL6) 8/256GB (Uyuni Salt White) фото
TECNO CAMON 30 (CL6) 8/256GB (Uyuni Salt White) фото
TECNO CAMON 30 (CL6) 8/256GB (Uyuni Salt White) фото
TECNO CAMON 30 (CL6) 8/256GB (Uyuni Salt White) фото
TECNO CAMON 30 (CL6) 8/256GB (Uyuni Salt White) фото
TECNO CAMON 30 (CL6) 8/256GB (Uyuni Salt White) фото
TECNO CAMON 30 (CL6) 8/256GB (Uyuni Salt White) фото
TECNO CAMON 30 (CL6) 8/256GB (Uyuni Salt White) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 99 ₴
9 999
Колір
Black фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Флагман фотографії з професійним дизайном

Романтика ночі на ваших фото

Зафіксуйте яскраві фарби дня та всю красу ночі з потужною основною камерою 50 МП OIS. Завдяки збільшеному до 1/1,57 дюйма розміру датчика та оптимізованій на 13% світлочутливій зоні головний сенсор забезпечує чудову якість при слабкому освітленні. Додайте до цього надвелику діафрагму, і фотографувати вночі стане ще простіше. А сучасна технологія оптичної стабілізації вирішить проблему тремтіння рук під час зйомки, залишивши лише чіткі фото та відео без слідів розмитості. Зробіть ваші ночі такими ж яскравими, як і дні. Почніть свою фотографічну подорож прямо зараз.

Оновлений портретний режим

У портретному режимі оригінальні елементи керування були замінені на налаштування, еквівалентні фокусній відстані у професійних фотоапаратах: «23 мм», «35 мм» та «50 мм». При цьому, «35 мм» і «50 мм» є фокусними відстанями, які найчастіше використовуються для портретних лінз, що може допомогти користувачам швидко компонувати і краще представляти деталі на своїх знімках. Тому ви зможете робити гарні портрети як справжній фотограф, але без довгої метушні з налаштуваннями.

Фронтальна камера 50 МП з автофокусом та відстеженням очей

З телефоном CAMON 30 ви потрапите у світ надвисокої роздільної здатності та по-справжньому яскравих селфі! Його безпрецедентно чітка фронтальна камера з роздільною здатністю 50 МП виділяється серед аналогів, перетворюючи кожен знімок на справжнє свято. Завдяки високій чіткості та передовій технології відстеження рухів очей вона передає вашу чарівність у всіх деталях. Будь то спонтанне селфі з друзями або прямі трансляції та створення відеоблогів – з CAMON 30 ви точно будете у центрі уваги.

Двоколірний спалах для створення ідеального тону шкіри

Незалежно від вашого розташування, освітлення та кольору шкіри, TECNO CAMON 30 допоможе вам відобразити кожен важливий момент у його справжньому кольорі. Для цього телефон забезпечили двоколірним спалахом, який забезпечить більш природне підсвічування в будь-яких умовах. Воно допоможе показати справжню суть краси та дозволить кожному розкрити свою справжню сутність перед камерою.

6,78-дюймовий AMOLED-дисплей із частотою 120 Гц

Пориньте у безкрайні простори і насолоджуйтеся безмежною плавністю, яку дарує великий AMOLED-дисплей CAMON 30 із надвузькими рамками. Він може похвалитися не тільки високою роздільною здатністю FHD+ (2436x1080), але і більш реалістичною картинкою завдяки розширеній гамі кольорів Р3 і 10-бітній глибині кольору. Та дозволить вам насолодитися кожним моментом завдяки безпрецедентно високій частоті оновлення 120 Гц, яка навіть у високошвидкісних іграх дозволяє зберегти чіткість та плавність рухів. Цей екран – ваше вікно у незабутні розваги.

MediaTek Helio G99 Ultimate. Гра почалася!

TECNO CAMON 30 із потужним 6-нанометром чипом MediaTek Helio G99 Ultimate допоможе вам розкрити свій максимальний потенціал. Цей процесор не тільки піднімає обробку зображень на новий рівень, а й максимально вдосконалює ігрову продуктивність, роблячи геймінг більш захоплюючим. Крім того, CAMON оснащений 8 ГБ оперативної пам'яті, яку можна розширити за допомогою технології Memory Fusion, і 256 ГБ вбудованої пам'яті для зберігання всіх ваших фото, застосунків та музики.

AI шумопоглинання – чіткі дзвінки без зайвого шуму

Переживаєте про те, що вас можуть не почути у гучному середовищі? Інтелектуальний алгоритм шумопоглинання зробить ваше спілкування набагато простішим. Він допоможе відфільтрувати безліч видів шумів, включаючи фон від багатолюдної вулиці, транспорту, офісу, автомобілів, і навіть такі звичні для багатьох звуки вітру, дощу, кондиціонера тощо. Просто почніть говорити, а AI шумопоглинання відфільтрує зайві шуми, щоб створити вам більш захоплюючий досвід спілкування.

Великий акумулятор, ультрашвидка зарядка

Більше не потрібно турбуватися про рівень заряду. CAMON 30 з великою батареєю ємністю 5000 мАг виведе вас на новий рівень автономності. Завдяки йому ви можете поринути в захоплюючі ігри, насолодитися телевізійними драмами або сфотографувати чудові моменти життя, не заощаджуючи заряд. А супершвидка зарядка Ultra charge потужністю 70 Вт може заповнити батарею телефону на 100% менш ніж за 50 хвилин — якраз вистачить, щоб випити чашку кави або побалакати з другом. Насолоджуйтесь кожним моментом, який може запропонувати вам життя.

Модний дизайн

Досягайте досконалості та демонструйте свій смак із TECNO CAMON 30. Його творці додали дух класичної фотокамери у сучасний дизайн смартфона, створивши справжній шедевр. Великий круглий блок камер з алюмінієвого сплаву з вишуканою обробкою підкреслює відчуття об'єктива професійної камери. А задня панель із текстурою з натурального мармуру, плоска рамка та товщина всього 7,7 мм роблять телефон стильним та зручним одночасно. Кожен дюйм дизайну, кожна деталь CAMON 30 ретельно продумані та естетично привабливі.

Подвійні стереодинаміки з Dolby Atmos

Незалежно від того, використовуєте ви вбудовані стереодинаміки або навушники, завдяки технології Dolby Atmos в цьому смартфоні ви отримаєте захоплюючий аудіовізуальний досвід. Отримайте звук, який ніби оточує вас з усіх боків, і насолоджуйтесь захоплюючими враженнями в іграх та відео.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 14

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2436 x 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

393

Захист скла

Ні

Кількість кольорів

16,7 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

88,3%

Додатково

Колірна гама: 100% DCI-P3

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,2 ГГц

Графічний процесор

Mali-G57 MC2

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 512 Гб

Основна камера

Основна камера

50 Мп

2 Мп

AI Lens

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,9

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

1/1.57''; Датчик глибини; Подвійний спалах

Фронтальна камера

Фронтальна камера

50 Мп

Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Автофокусування

Передній спалах з подвійною колірною температурою

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 70 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Скло

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Захист корпусу

Ні

Датчики

Датчик освітлення

Датчик наближення

Акселерометр

Гіроскоп

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

Аудіо 3,5

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Стереодинаміки

Колір

Фізичні характеристики

Вага

193 г

Габарити (ВхШхГ)

165.3 х 75.3 х 7.7 мм

Комплектація

Смартфон

USB кабель

Зарядний пристрій

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано