odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Тостер DeLonghi CTOV 2103 BW

Код:691047
Очікується
Тостер DeLonghi CTOV 2103 BW video preview
Тостер DeLonghi CTOV 2103 BW фото
Тостер DeLonghi CTOV 2103 BW фото
Тостер DeLonghi CTOV 2103 BW фото
Тостер DeLonghi CTOV 2103 BW фото
Тостер DeLonghi CTOV 2103 BW фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 26 ₴
2 699
Колір
Beige фото
Black фото
Blue фото
Brown фото
Green фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Тостер DeLonghi CTOV 2103 BW

Колекція ICONA VINTAGE. Потужність: 900 Вт. Кількість тостів: 2. Кількість ступенів нагріву: 6. Кількість кнопок: 4. Функції: підігрів, розморожування, односторонній підігрів, скасування. Решітка. Нековзні ніжки. Кнопки з неоновим підсвічуванням. Колір: коричневий.

Управління

Купити DeLonghi CTOV 2103 BW - це придбати тостер, який підсмажить односторонній або двосторонній тост, розморозить хліб, який ви зберігали в холодильнику. Тостер має просте управління. На передній панелі розташовані чотири кнопки з неоновим підсвічуванням. Натисніть потрібну кнопку і тостер буде виконувати відповідну функцію: підігрів, розморожування, односторонній підігрів, скасування. За допомогою поворотного регулятора ви зможете вибрати ступінь рум'янцю грінок, всього шість рівнів нагріву.

Решітка для булочок

Ціна CTOV 2103 BW прийнятна і доступна. Ви зможете щоранку балувати себе і близьких смачним сніданком. У комплекті додається решітка, на якій дуже зручно розігрівати круасани або булочки. Функція «Екстра-підйом» дозволяє швидко витягати грінки з тостера, ви зможете дістати навіть маленькі шматочки хліба.

Простий догляд

Догляд за приладом не складе труднощів. Піддон зроблений висувним, щоб ви змогли легко витягти хлібні крихти. Тостер має прогумовані ніжки, які забезпечують нековзну підставу. DeLonghi Icona Vintage CTOV 2103.BW виконаний в оригінальному вінтажному стилі. Такий пристрій стане яскравим акцентом на вашій кухні.

Характеристики

Загальні характеристики

Кількість відділень
Кількість ступенів підсмажування
Матеріал корпусу

Метал

Колір
Потужність

Загальні характеристики

Тип пристрою

Зручність використання

Розміри та комплектація

Габарити

20,5 x 18,5 x 32 см

Вага

2 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера