odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Тостер KitchenAid (Кремовий) 5KMT3115EAC

Код:709826
Очікується
Тостер KitchenAid (Кремовий) 5KMT3115EAC video preview
Тостер KitchenAid (Кремовий) 5KMT3115EAC фото
Тостер KitchenAid (Кремовий) 5KMT3115EAC фото
Тостер KitchenAid (Кремовий) 5KMT3115EAC фото
Тостер KitchenAid (Кремовий) 5KMT3115EAC фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Снідай з кайфом
cashback iconКешбек 70 ₴
7 070
Колір
Black фото
Cream фото
Red фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ідеальне
поєднання стилю та функціональності

Тостер KitchenAid на 2 тости з унікальним дизайном – більше, ніж просто пристрій для підсмажування скибочок хліба. Виконаний з особливою увагою до деталей, він виглядає просто шикарно і органічно впишеться у будь-яку обстановку. А широкий функціонал, який включає приготування як звичайних тостів, так і підсмажування хліба нестандартних розмірів, можливість регулювати ступінь підрум'янення та розморожувати хліб, готувати бейгли та високо піднімати готові тости для легкого діставання дозволяє готувати безліч варіацій швидких та корисних перекусів. З таким помічником найважливіший прийом їжі стане чимось більшим, ніж просто чай та тост з маслом, з ним кожен сніданок буде святом.

Особливо довгий
та широкий слот

Любите домашній хліб ручної роботи? Чи ароматні французькі багети? З цим тостером ви отримуєте можливість підсмажувати хліб різної форми. Один довгий і дуже широкий слот дозволяє приготувати пару стандартних тостів за один захід, або один довгий. І нічого не потрібно підганяти за формою. Все для вашої зручності.

Регульований ступінь підрум'янення

Тостер KitchenAid дозволить вам приготувати ідеальні тости з тим ступенем підру'янювання, який вам більше подобається. Це можливо завдяки 5 рівням інтенсивності прожарювання. Налаштувати будь-який рівень дуже просто завдяки зручному важелю та відміткам на корпусі. Робіть тости так, як вам подобається найбільше.

Функція
приготування бейглів

Розширюйте асортимент випічки для свого ранкового чаювання за рахунок рогаликів і булочок. Функція приготування бейглів адаптує нагрівальні елементи тостера до підсмажування внутрішньої частини нарізаного рогалика без одночасного надмірного підрум'янення зовні. Таким чином ви отримуєте ідеально підготовлену до вживання випічку – м'яку зовні і трохи хрумку всередині.

Легко діставати

Завдяки продуманому механізму та спеціальній ручці ви легко зможете діставати навіть невеликі скибочки хліба. Просто підніміть важіль вище та без проблем заберіть готові тости без ризику обпалити пальці.

Підігріває та розморожує

Приготували тости і забули про них? З ким не буває. Швидко розігрійте підсмажені тости менш ніж за хвилину. А при необхідності цю функцію можна використовувати, щоб розморозити тости лише одним натисканням кнопки.

Додаткове прожарювання за бажанням

Використовуєте новий вид хліба чи тости просто недостатньо підрум'янилися? Завдяки спеціальній функції «Довше» можна збільшити час прожарювання, не змінюючи улюбленого налаштування, і точно отримати добре пропечений і хрумкий тост.

Чисто та акуратно

Вбудований унизу піддон для збору крихт значно полегшує очищення приладу. Вам достатньо час від часу виймати його і викидати крихти, що зібралися там, щоб підтримувати чистоту і порядок.

Доповніть свою кухню тостером KitchenAid та зробіть крок назустріч новому рівню комфорту. Купити тостер КітченЕйд можна в мережі «Цитрус», де ви знайдете широкий асортимент техніки цього відомого американського бренду та легко зможете підібрати той варіант, який найкраще відповідатиме вашим запитам.

Характеристики

Загальні характеристики

Кількість відділень
Кількість ступенів підсмажування
Матеріал корпусу

Пластик

Колір
Потужність

Загальні характеристики

Тип пристрою

Зручність використання

Оснащення
Термоізольований корпус

Так

Додаткова інформація

Підсвічування кнопок керування; Підставка для підігріву; Таймер; Захист від перегріву

Розміри та комплектація

Габарити

20 х 14 х 40 см

Габарити упаковки

26 х 19 х 45 см

Вага

1,86 кг

Вага в упаковці

2,98 кг

Комплектація

Тостер; Піддон для збирання крихт; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера