Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Бездротова сенсорна клавіатура Ajax KeyPad Plus біла (000023070)

Код:743938
Немає в наявності
Бездротова сенсорна клавіатура Ajax KeyPad Plus біла (000023070) фото
Бездротова сенсорна клавіатура Ajax KeyPad Plus біла (000023070) фото
Бездротова сенсорна клавіатура Ajax KeyPad Plus біла (000023070) фото
Бездротова сенсорна клавіатура Ajax KeyPad Plus біла (000023070) фото
Бездротова сенсорна клавіатура Ajax KeyPad Plus біла (000023070) фото
Бездротова сенсорна клавіатура Ajax KeyPad Plus біла (000023070) фото
cashback iconКешбек 33 ₴
3 349

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Бездротова клавіатура з підтримкою захищених безконтактних карток і брелоків

Безпека без компромісів у надійності KeyPad Plus — це комбінація дизайну, передових технологій шифрування і продуманого користувацького досвіду для максимально простого й одночасно захищеного керування безпекою. Ставте і знімайте Ajax з охорони, активуйте Нічний режим і керуйте охороною окремих груп, піднісши картку Pass або брелок Tag.

  • Зчитувач карток і брелоків
  • Індикатори статусу охорони
  • Сенсорна клавіатура KeyPad Plus підтримується централями Hub Plus, Hub 2 і Hub 2 Plus

Захист даних на вищому рівні

Для швидкої й одночасно захищеної ідентифікації користувачів KeyPad Plus використовує технологію DESFire. Це найкраще у своєму класі рішення для безконтактного зв'язку, яке дає змогу визначити користувача за карткою або брелоком. DESFire ґрунтується на міжнародному стандарті ISO 14443 і поєднує в собі комплексне 128-бітове шифрування й захист від копіювання. Ця технологія також використовується в транспортних системах європейських столиць і системах доступу в NASA. Видатна автономність Нова прошивка KeyPad Plus дає змогу вичавити максимум із комплектних батарей. Навіть у разі щоденного використання функцій безконтактної ідентифікації клавіатура пропрацює 3.5 роки без їхньої заміни, а з вимкненим пристроєм для читання карток і брелоків термін роботи сягає 4.5 років. KeyPad Plus завчасно попередить про потребу заміни батарей пульт охорони та користувачів. Віддалений контроль доступу Налаштуйте персональні паролі, щоб знати, хто і коли зняв систему з охорони: ім'я користувача зображається в повідомленні та в журналі подій. Pass або Tag також можна прив'язати до конкретного користувача та визначити його права на керування охороною окремих груп або всього об'єкта. Застосунок Ajax дає змогу в реальному часі керувати правами доступу — їх можна обмежити, розширити або миттєво заблокувати доступ.

  • Персональні паролі
  • Журнал подій
  • Миттєве блокування доступу
 

Додавання користувачів. Швидко та просто. Системи Ajax підтримують до 200 Tag або Pass. Під час їхнього додавання не потрібно створювати окремих облікових записів Ajax — досить привласнити пристрою ім'я і визначити права доступу. Це спрощує делегування доступу до керування системою тимчасовим працівникам або персоналу, що приходить. Індикація станів Світлова та звукова індикація KeyPad Plus дає змогу контролювати статус охорони без застосунку Ajax. Гучність і яскравість підсвітки регулюється. Передавання тихої тривоги на пульт моніторингу Якщо примушують вимкнути охорону Код «під примусом» дає змогу зімітувати зняття системи з охорони з KeyPad Plus. Користувача не видають сирени, застосунок та індикація клавіатури, але тривога миттєво передається на пульт охорони. Гарантована доставка команд Ми розробили радіопротокол Jeweller, щоб гарантувати безперебійну взаємодію всіх пристроїв системи безпеки. Радіопротокол використовує фрейми для синхронізації сеансів зв'язку пристроїв, аутентифікацію для усунення підробки та шифрування для захисту від крадіжки даних.
 

  • Двосторонній зв'язок на відстані до 1700 метрів
  • 5 ретрансляторів сигналу ReX у системі
  • Настроюваний пінг від 12 секунд

Консоль для керування розумною безпекою

Використовуйте сценарії, щоб перекласти щоденні клопоти на Ajax. Під час поставлення під охорону система погасить світло, вимкне електроприлади, закриє ролети, перекриє воду — все за одним натисканням кнопки на KeyPad Plus. Монтаж без зайвих зусиль KeyPad Plus під'єднується й налаштовуються в застосунках Ajax. Не потрібно розбирати корпуси, встановлювати батареї — додавання в систему відбувається безшовно скануванням QR-коду. Інженеру монтажу залишається тільки протестувати пристрій, додати картки та налаштувати права доступу.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Інтерфейс

Jeweller (868.0−868.6 МГц)

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android, iOS

Використання на вулиці

Ні

Живлення

Джерело живлення

Батарейки ААА x 4

Автономність

До 2 років

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

150 х 103 х 14 мм

Вага

197 г

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Комплектація

Сенсорна клавіатура KeyPad Plus; Кріпильна панель SmartBracket; 4 батареї АА (передвстановлені); Монтажний комплект; Інструкція

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Бездротова сенсорна клавіатура Ajax KeyPad Plus біла (000023070)