odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Праска Tefal FV2836E0

Код:688511
Є в наявності
Праска Tefal FV2836E0 фото
Праска Tefal FV2836E0 фото
Праска Tefal FV2836E0 фото
Праска Tefal FV2836E0 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-26%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 13 ₴
1 899
1 399
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Сучасна праска для якісного прасування

Якщо ви не шанувальник довго стояти у прасувальної дошки і розгладжувати складки на одязі, то вам захочеться, щоб ваш праска допомогла вам впоратися з цим процесом швидше. За допомогою нової моделі праски від бренду зі світовим ім'ям ви впораєтеся з одноманітним процесом настільки швидко, що навіть занудьгувати не встигнете. Сучасна модель відрізняється високою потужністю, відмінною ергономікою, а також фірмовими технологіями, які покликані зробити ваше життя простіше. Хороша конкурентна ціна за модель від іменитого виробника - відмінна нагода оновити свою техніку.

Висока потужність

Праска Tefal FV2836E0 має потужність 2400 Вт, що для домашніх пристроїв відмінний показник. Здавалося б, навіщо така велика потужність? Вся справа в зручності. Швидкий нагрів дозволяє менше часу чекати в процесі прасування, праска швидко випаровує воду для подавання пари, ви можете прасувати практично без перерв. Це помітно економить час і нерви.

Підошва XGlide Dissusion

Від якості підошви залежить і якість прасування. Ковзанню праски Tefal FV2836E0 по поверхні позаздрить навіть досвідчений фігурист. Настільки легкий і плавний рух забезпечується за рахунок фірмової підошви з керамічним покриттям. Матеріал володіє не тільки легким ходом, але і показує відмінну стійкість до пошкоджень та подряпин. Можете сміливо прасувати одяг, не боячись, що заклепка або застібка зіпсує вашу праску.

Система подавання пари EXPRESS STEAM

Tefal FV2836E0 дозволяє вам прасувати не лише ефективно, а й дуже швидко. За рахунок технології подавання пари ви можете видалити найжорсткіші складки в лічені секунди. Потужність подавання становить 165 г/хв. А велика ємність резервуара для води допоможе не відволікатися на долив води протягом досить довгого часу.

Характеристики

Основні характеристики

Функціональні особливості

Фізичні характеристики

Джерело живлення
Паровий удар, г/хв

165

Постійна подача пари, г/хв

35

Обсяг резервуара для води

270 мл

Довжина шнура

1,9 м

Потужність
Габарити (ВхШхГ)

15 x 13 x 30 см

Вага

1.3 кг

Комплектація

Праска

Гарантійний талон

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера