Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Зволожувач повітря Xiaomi Smart Humidifier 2

Код:724288
Очікується
Зволожувач повітря Xiaomi Smart Humidifier 2 фото
Зволожувач повітря Xiaomi Smart Humidifier 2 фото
Зволожувач повітря Xiaomi Smart Humidifier 2 фото
Зволожувач повітря Xiaomi Smart Humidifier 2 фото
Зволожувач повітря Xiaomi Smart Humidifier 2 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 29 ₴
2 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Оптимальне зволоження повітря

Зволожувач повітря Xiaomi Smart Humidifier 2 подбає про те, щоб рівень зволоження повітря у вашому будинку завжди був оптимальним. Функція автоматичного зволоження запобігає надмірній вологості. Ультафіолетове очищення UV-C очищає воду перед тим, як вона потрапить до кімнати у вигляді водяного туману. У програмі MiHome ви отримаєте доступ до розширеного функціоналу зволожувача.

Здорова домашня атмосфера

У Xiaomi Smart Humidifier 2 використовується технологія природного зволоження без осідання водяного серпанку на поверхнях. Оновлена конструкція з плаваючою пластиною забезпечує постійний вихід вологи до заданих показників для досягнення природного та рівномірного зволоження атмосфери в будинку.

Попереднє очищення води

Технологія ультрафіолетової стерилізації UV-C знищує до 99.9% бактерій, що містяться у воді, перед тим як зволожувач перетворює її на повітряний туман. Тому до приміщення потрапляє потік зволоженого повітря, абсолютно безпечний для вашого здоров'я.

Понад 30 годин безперервної роботи

Зволожувач повітря випаровує до 350 мл води протягом години роботи. При об'ємі резервуара для води 4,5 л прилад здатний підтримувати здорову атмосферу в кімнаті протягом 12 годин на максимальній потужності і до 32 годин в економ-режимі. Подвійний захисний механізм відключає пристрій, якщо бак порожній або знятий з бази.

Не допускає перезволоження

Для підтримки оптимального рівня зволоження у приміщенні використовуйте автоматичний режим, при якому прилад вмикається/вимикається, реагуючи на зміну рівня зволоження та підтримуючи оптимальну зволоженість на рівні 60%. Працюючи в режимі 3 і при насиченні повітря вологою до 85% зволожувач активний ще протягом 30 хвилин, після чого автоматично вимикається.

Управління через програму MiHome

Керуйте роботою Xiaomi Smart Humidifier 2 через мобільний додаток MiHome. Ви зможете дистанційно вмикати та вимикати пристрій, встановлювати таймер та змінювати режими, стежити за рівнем зволоження повітря та наявністю води в баку, і все це за допомогою вашого смартфона.

Рівномірне зволоження

Подвійний розпилювач зволоженого повітря, що обертається на 360 градусів, забезпечує рівномірний розподіл вологи по всьому приміщенню. Вам немає потреби вручну змінювати положення розпилювача, завдяки спеціальній конструкції зволожене повітря легко та швидко поширюється по кімнаті, не залишаючи сліпих зон.

Проста дозаправка та обслуговування

Щоб дозаправити зволожувач, не потрібно його розбирати та виймати резервуар для води. Просто підніміть кришку та долийте воду. Для очищення резервуара достатньо одним простим рухом підняти бак. Про необхідність дозаправки ви дізнаєтесь, поглянувши на прозорий індикатор рівня води на корпусі.

Тиха робота

Навіть працюючи на високій потужності, зволожувач Xiaomi Smart Humidifier 2 видає мінімум шуму (в межах 32 дБ). Тому ви можете використовувати прилад вночі і не турбуватися, що він завадить вашому відпочинку.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Функції
Площа обслуговування
Ємність резервуара для води

4,5 л

Час безперервної роботи

30 ч

Рівень шуму

38 дБ

Експлуатація

Тип управління

Електронне

Дисплей

Ні

Індикатори

Рівня води

Регулювання інтенсивності зволоження

Так

Взаємодія зі смартфоном

Так

Автономність

Джерело живлення
Споживана потужність

28 Вт

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

335 х 190 х 190 мм

Вага

1,57 кг

Комплектація

Зволожувач повітря; Інструкція

Найпопулярніші запити в категорії Зволожувач повітря Xiaomi Smart Humidifier 2