odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Зовнiшнiй HDD ADATA 4TB USB 3.1 HD710 IP68 Pro чорний

Код:740964
Немає в наявності
Зовнiшнiй HDD ADATA 4TB USB 3.1 HD710 IP68 Pro чорний фото
Зовнiшнiй HDD ADATA 4TB USB 3.1 HD710 IP68 Pro чорний фото
Зовнiшнiй HDD ADATA 4TB USB 3.1 HD710 IP68 Pro чорний фото
Зовнiшнiй HDD ADATA 4TB USB 3.1 HD710 IP68 Pro чорний фото
Зовнiшнiй HDD ADATA 4TB USB 3.1 HD710 IP68 Pro чорний фото
cashback iconКешбек 51 ₴
5 100

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стандарт IP68 для протистояння несподіванкам

Завдяки досвіду ADATA зовнішній жорсткий диск має повний захист від потрапляння пилу та можливість виживати у воді, як справжній підводний човен. Диск HD710 Pro пройшов випробування на глибині 2 метри під водою упродовж 60 хвилин — це більше, ніж вимагає стандарт IEC IPX8! Чи готові пірнути?
* Захист від води може бути використаний в повному обсязі тільки в разі щільно закритої кришки порту USB

Прийміть удари як справжній воїн завдяки військовому стандарту ударостійкості

Диск HD710 Pro має захист від ударів, потрапляння крапель, вібрацій — і все це завдяки своїй особливо міцній тришаровій конструкції. Диск протестували на відповідність військовому стандарту США MIL-STD-810G 516.6, що означає, що він може безпечно падати з висоти 1.5 метра. Ваші дані в безпеці, вільно виходьте туди, куди вам потрібно, і приймайте більше викликів від життя.

Потрійна захисна конструкція з тривалим терміном експлуатації

Не має значення, які саме дані зберігаються на зовнішньому диску HD710 Pro, він завжди забезпечує їм чудовий захист. Диск має три первинні шари покриття — міцний силікон, буфер для поглинання ударів і міцний пластиковий корпус, який розміщений найближче до самого диска та надійно утримує його на місці.

Ексклюзивна технологія чутливості до вібрацій Shock

Навіть після падіння або удару невеликі зовнішні диски намагаються продовжувати роботу, що призводить до появи помилок або пошкоджених секторів. Диск HD710 Pro обладнаний сенсорами, які моментально зупиняють будь-яку активність диска в разі виявлення удару. Робота диска відновлюється тільки після повної зупинки вібрації. Завдяки видимому індикатору стану ви будете отримувати про диск повну інформацію.

Акуратно захований кабель

Корпус диска обладнаний акуратним жолобком для зручного зберігання знімного кабелю USB. Якщо в цей момент диск використовувати не потрібно, просто від'єднайте кабель, з легкістю обмотайте його навколо HD710 Pro і продовжуйте свої справи. Це неабияк зменшує ризик того, що кабель розмотається, заплутається та спричинить роздратування. А завдяки цій функції ви можете працювати з диском без жодного дискомфорту.

Ергономічна кришка порту із захистом від потрапляння вологи

На відміну від інших зовнішніх жорстких дисків із так званим довгим терміном експлуатації, диск HD710 Pro має легку у використанні кришку порту USB. Немає потреби крутити кришку в руках, натискати, щоб знайти правильний кут, поки вона нарешті закриється. Наші інженери приділили увагу кожній деталі, завдяки чому кришка-вушко диска HD710 Pro дуже проста у використанні, але водночас повністю захищена та не пропускає вологу.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип накопичувача
Обсяг пам'яті
Форм-фактор

2,5"

Інтерфейс

USB 3.1

Швидкість передачі даних

До 110 Мб/с

Захист від ударів

Так

Джерело живлення

Від порту USB

Габарити і комплектація

Комплектація

HDD

Кабель USB

Інструкція

Габарити (ВхШхГ)

133,3 x 98,5 x 26,7 мм

Вага

390 г

Колір

Чорний

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Зовнiшнiй HDD ADATA 4TB USB 3.1 HD710 IP68 Pro чорний