Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Зовнiшнiй SSD Transcend ESD260C 500GB USB 3.1 Type-C

Код:723585
Є в наявності
Зовнiшнiй SSD Transcend ESD260C 500GB USB 3.1 Type-C фото
Зовнiшнiй SSD Transcend ESD260C 500GB USB 3.1 Type-C фото
Зовнiшнiй SSD Transcend ESD260C 500GB USB 3.1 Type-C фото
Зовнiшнiй SSD Transcend ESD260C 500GB USB 3.1 Type-C фото
Зовнiшнiй SSD Transcend ESD260C 500GB USB 3.1 Type-C фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 25 ₴
2 525
Модель
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Портативний твердотільний накопичувач ESD260C

Transcend ESD260C – це портативний твердотільний накопичувач з міцним металевим корпусом сріблястого кольору та інтерфейсом USB 3.1 Gen 2, що забезпечує неперевершену швидкість передачі даних. Крім того, ESD260C важить лише 33 г, тому його зручно носити із собою.

Швидка передача даних

ESD260C оснащений інтерфейсом USB 3.1 Gen 2 за допомогою UASP (протокол USB Attached SCSI), що забезпечує швидкість передачі до 520 МБ/с. Ви можете насолоджуватися високою швидкістю передачі даних, що значно підвищує ефективність роботи.

Тонкий та витончений. Легкий та портативний.

ESD260C відрізняється удароміцним алюмінієвим корпусом, стійким до зносу, вагою всього лише 33 г. Його дизайн та сріблястий відтінок чудово доповнять мінімалістський стиль ваших мобільних пристроїв.

Миттєве розширення сховища

ESD260C має ємність до 1 ТБ, що дозволить вам носити із собою велику кількість різних файлів. Незалежно від того, чи знаходитесь ви в офісі або в подорожі, ви можете зберігати зображення з високою роздільною здатністю, відео 4K та інші медіафайли без будь-яких затримок!

Відмінна сумісність

ESD260C можна використовувати з різними пристроями та операційними системами, включаючи Windows, MacOS та Android. Він забезпечує надвисоку швидкість передачі даних та розширення надвеликої ємності для ПК, ноутбуків, планшетів, смартфонів і навіть ігрових консолей. Відмінна сумісність робить його зручним та ефективним варіантом для тих, хто хоче розширити свій простір для зберігання.

Кабелі Type-A та Type-C у комплекті

ESD260C поставляється з кабелями USB Type-C та USB Type-C – Type-A для підключення до настільних комп'ютерів та ноутбуків з інтерфейсами USB Type-C або USB 3.1.

Відмінний захист, підвищена безпека

Накопичувачі Transcend відрізняються наявністю ексклюзивних функцій безпеки. За допомогою програмного забезпечення Transcend Elite можна захистити весь накопичувач і окремі файли на ньому паролем, що відповідає високим стандартам інформаційної безпеки.

Управління даними за допомогою Transcend Elite

Transcend Elite – це передовий програмний пакет, призначений для керування даними, сумісний із macOS, Windows та Android. Утиліта доступна для настільних та мобільних систем, її можна безкоштовно завантажити з офіційного сайту Transcend або Google Play. Transcend Elite підтримує резервне копіювання та відновлення, шифрування даних, хмарне резервне копіювання та блокування накопичувача.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип накопичувача
Обсяг пам'яті
Інтерфейс
Швидкість передачі даних

До 520 МБ/с

Джерело живлення

Від порту USB

Габарити і комплектація

Комплектація

Кабель USB Type-C на Type-A

Кабель USB Type-C

Інструкція користувача

SSD

Габарити (ВхШхГ)

81,4 х 33,6 х 7,5 мм

Вага

33 г

Колір

Срібло

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Зовнiшнiй SSD Transcend ESD260C 500GB USB 3.1 Type-C