Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Похила витяжка Cata VALTO 600 XGBK

Код:722462
Є в наявності
Похила витяжка Cata VALTO 600 XGBK фото
Похила витяжка Cata VALTO 600 XGBK фото
Похила витяжка Cata VALTO 600 XGBK фото
Похила витяжка Cata VALTO 600 XGBK фото
Похила витяжка Cata VALTO 600 XGBK фото
Похила витяжка Cata VALTO 600 XGBK фото
Похила витяжка Cata VALTO 600 XGBK фото
Похила витяжка Cata VALTO 600 XGBK фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Установка витяжок
З карткою ПУМБ вигідніше
cashback iconКешбек 102 ₴
10 235
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Вытяжка наклонная Cata VALTO 600 XGBK

Похила витяжка Cata VALTO 600 XGBK – ефективне і водночас елегантне рішення для будь-якої кухні. Витончена декоративна панель із чорного скла та елементи з металу роблять її стильною прикрасою інтер'єру. Високоефективний безщітковий двигун забезпечує відмінну продуктивність на рівні 900 м3/год, але працює при цьому дуже тихо і споживає лише 110 Вт енергії. Два варіанти використання – відведення повітря та рециркуляція – а також 6 рівнів інтенсивності, включаючи Турбо-режим, дозволяють відрегулювати роботу пристрою відповідно до своїх потреб. А сенсорна панель управління з цифровим дисплеєм, таймером автоматичного відключення та індикатором очищення жировловлюючого фільтра робить керування витяжкою простим і зручним.

Особливості:

  • Дуже тихий безщітковий двигун
  • Периметричний забір повітря
  • Продуктивність: 900 м3/год
  • 6 рівнів інтенсивності: 5+1 (ТУРБО)
  • Два варіанти роботи: відведення повітря, рециркуляція
  • Максимальна потужність споживання 110 Вт
  • Регульоване світлодіодне підсвічування
  • Сенсорна панель керування
  • Проста система встановлення
  • Фільтри можна мити в посудомийній машині

Дуже тихий безщітковий двигун

Cata VALTO 600 XGBK оснащена ефективним двигуном, який відрізняється високою надійністю, потужністю та виключно тихою роботою. Завдяки йому витяжка може похвалитися загальною продуктивністю 900 м3/год та має максимальний рівень шуму 61 дБ, що не перевищує рівень звичайної розмови.

Два варіанти роботи

Залежно від ваших потреб та можливостей у встановленні витяжка може працювати як на відведення повітря за межі кухні, так і в режимі рециркуляції повітря. А оскільки пристрій зазвичай встановлюється відносно близько до варильної поверхні, він здатен надзвичайно ефективно поглинати пар і неприємні запахи, що утворюються під час приготування.

Різні рівні вентиляції

Завдяки 6 режимам інтенсивності вентиляції, у тому числі і суперпотужному Турбо-режиму, ви можете легко налаштувати роботу витяжки відповідно до поточних умов. Так, найнижчий рівень практично безшумний і підійде для тих випадків, коли ви готуєте щось просте. Середній рівень буде оптимальним для щоденного приготування їжі, а найактивніший режим допоможе впоратися з великою кількістю диму та жиру під час активного приготування їжі.

Чисте повітря

З цією витяжкою ви зможете забути про липкий і неприємний жировий наліт поруч із плитою. Завдяки металевому фільтру жир ефективно нейтралізується з пари, що виділяється при приготуванні їжі. А сам фільтр легко знімається та миється у посудомийній машині.

Сенсорна панель управління та вбудоване освітлення

VALTO 600 XGBK оснащена зручною та стильною панеллю керування з цифровим дисплеєм, таймером автоматичного відключення та індикатором очищення жировловлюючого фільтра. Таким чином, ви зможете в кілька дотиків встановити потрібні налаштування і насолоджуватися використанням цієї сучасної витяжки. А завдяки вбудованій світлодіодній смузі з регульованою інтенсивністю світіння ви отримуєте високоефективне освітлення, яке допоможе вам краще бачити всю робочу поверхню в будь-який час доби.

Елегантна деталь кухонного інтер'єру

Ще однією безперечною перевагою Cata VALTO 600 XGBK є простота встановлення та стильний зовнішній вигляд. CATA пропонує ексклюзивну та інноваційну систему, яка полегшує встановлення витяжки, дозволяючи одній людині встановити її з великою точністю та простотою. А поєднання чорного скла та металу робить витяжку стильним елементом кухонного декору, що визначає загальний ефект дизайну кухні.

Надійність та традиції іспанського бренду

Компанія CATA ELECTRODOMÉSTICOS, SL заснована в Іспанії в 1947 році і має широкий асортимент продукції, включаючи витяжки, варильні панелі, духовки, мікрохвильові печі, пральні машини, холодильники, посудомийні машини, термоси та посуд. Вже понад 50 років цей бренд є новатором у своїй ніші та успішно веде бізнес на ринках більш ніж 180 країн. У CATA пишаються тим, що використовують високоякісні компоненти разом із новітніми технологіями виробництва для створення найтехнологічніших продуктів.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Тип установки
Режими роботи
Продуктивність

900 куб.м/год

Кількість швидкостей

5+1 (турбо)

Кількість двигунів

1

Споживана потужність

110 Вт

Напруга

220 В

Фільтр

Металевий

Додаткова інформація

Тиск: 470 Па (макс.); Клас енергоспоживання: А+; Проста в установці система; Фільтри, які можна мити в посудомийній машині; Турборежим; Індикатор забруднення; Режим рециркуляції працює лише з вугільним фільтром

Експлуатація

Управління
Максимальний рівень шуму

49 - 69 дБ

Дисплей

Так

Таймер

Так

Сенсор диму (автовключення)

Так

Освітлення

Тип лампи

Світлодіодна

Кількість ламп

1

Загальна потужність лампочок

3 Вт

Фізичні характеристики

Діаметр воздуховоду

15 см/ 12,5 см

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Скло

Матеріал декору

Скло

Колір корпусу
Колір декору

Чорний

Висота

84,5-113 см

Ширина

60 см

Глибина

30,6 см

Вага

21 кг

Висота упаковки

53 см

Ширина упаковки

40 см

Глибина упаковки

69 см

Вага в упаковці

14,6 кг

Комплектація

Витяжка; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Похила витяжка Cata VALTO 600 XGBK