odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Iнтернет роутер Asus RT-AC68U v3

Код:690287
Немає в наявності
Iнтернет роутер Asus RT-AC68U v3 video preview
Iнтернет роутер Asus RT-AC68U v3 video preview
Iнтернет роутер Asus RT-AC68U v3 фото
Iнтернет роутер Asus RT-AC68U v3 фото
Iнтернет роутер Asus RT-AC68U v3 фото
Iнтернет роутер Asus RT-AC68U v3 фото
cashback iconКешбек 35 ₴
3 539

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
Дводіапазонний ігровий маршрутизатор стандарту Wi-Fi 802.11ac (AC1900) з портами Gigabit Ethernet і підтримкою системи AiMesh
  • Високошвидкісний маршрутизатор, що забезпечує загальну пропускну здатність бездротової мережі на рівні 1900 Мбіт/с
  • Технологія Broadcom TurboQAM для збільшення швидкості передачі даних по бездротовій мережі
  • П’ять портів Gigabit Ethernet для проводового підключення
  • Два порти USB, один з яких – USB 3.0
  • Двоядерний процесор, що забезпечує високу швидкість обробки даних
  • Хмарний сервіс ASUS AiCloud
  • Підтримка AiMesh — з’єднання з іншими сумісними маршрутизаторами ASUS, для створення потужної та гнучкої мережі Wi-Fi. 
 

Для шанувальників високих швидкостей

ASUS RT-AC68U – це бездротовий маршрутизатор стандарту Wi-Fi 802.11ac, чия швидкість передачі даних у діапазоні 5 ГГц перевищує пропускну здатність дротового з'єднання Gigabit Ethernet. Крім того, завдяки технології Broadcom® TurboQAM™ пропускна здатність інтерфейсу 802.11n у діапазоні 2,4 ГГц при роботі із сумісним мережевим обладнанням становить 600 Мбіт/с.

За високу швидкість обробки переданих маршрутизатором даних відповідає двоядерний процесор, тому відтворення потокового HD-відео завжди буде плавним, «лаги» в онлайн-іграх – мінімальними, а якість звуку інтернет-телефонії – ідеальною.

RT-AC68U оснащується двома портами USB, один з яких відповідає високошвидкісному стандарту USB 3.0. Підключивши до них USB-сумісні пристрої, можна легко перетворити цей маршрутизатор на файл-або принт-сервер, а також спільно використовувати 3G/4G-підключення до інтернету. Технологія ASUS AiCloud дозволяє перетворити підключений до RT-AC68U зовнішній жорсткий диск на хмарне сховище даних, до якого можна буде отримувати доступ віддалено з будь-якого комп'ютера, смартфона або планшета. Причому в режимі синхронізації маршрутизаторів AiCloud автоматично оновлює файли на зовнішніх накопичувачах, підключених до сумісних маршрутизаторів ASUS, до актуальних версій, таким чином полегшуючи обмін великими файлами.

Для керування всіма функціями маршрутизатора пропонується зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс ASUSWRT. До його можливостей входить моніторинг інтернет-трафіку та обмеження пропускної здатності інтернет-каналу для окремих програм.

 

Технологія AiProtection на базі Trend Micro™ — надійний захист

Технологія AiProtection, що включає сучасні засоби захисту від компанії Trend Micro™, забезпечує розширені можливості для батьківського контролю, блокує адреси сайтів із шкідливим вмістом, протидіє вторгненням і попереджає користувача про те, що до мережі підключено пристрій, інфікований вірусом. Постійно відбувається моніторинг потенційних загроз безпеки, таких як стійкість пароля до злому й уразливості операційної системи. Крім того, AiProtection забезпечує захист Wi-Fi пристроїв, що не мають ПЗ безпеки, включаючи смарт-ТВ, ігрові консолі, розумні домашні пристрої.

 

NVIDIA GameStream

Ваш маршрутизатор створений для розваг. Адже він вміє транслювати будь-які сучасні ігри для ПК на портативні пристрої NVIDIA® SHIELD™ за допомогою технології NVIDIA GameStream™. Маршрутизатор ASUS забезпечує високу швидкість і відсутність затримок при передачі контенту з ПК, оснащеного відеокартою GeForce® GTX™ або хмарної ігровий системи NVIDIA GRID™.

 

Підтримка високошвидкісного стандарту Wi-Fi 802.11ac і технології TurboQAM™

Загальна швидкість передачі даних маршрутизатора ASUS RT-AC68U складає 1900 Мбіт/с (1300 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц за стандартом 802.11ac і 600 Мбіт/с у діапазоні 2,4 ГГц за стандартом 802.11n з використанням технології TurboQAM™), що робить цю модель найбільш високошвидкісною серед доступних на цей час.

 

Двоядерний процесор

За високу швидкість обробки даних в ASUS RT-AC68U відповідає двоядерний процесор, тому відтворення потокового HD-відео завжди буде плавним, «лаги» в онлайн-іграх – мінімальними, а якість звуку інтернет-телефонії – ідеальною.

 

Стабільна робота

Технологія ASUS AiRadar служить для збільшення зони покриття мережі Wi-Fi. Інтелектуально визначаючи розташування підключених пристроїв, маршрутизатор перетворює слабкий багатоспрямований сигнал в сильний односпрямований, що забезпечує більш високу швидкість передачі даних.

 

Бездротова мережа Wi-Fi для великого будинку

Бездротовий маршрутизатор RT-AC68U, зазвичай, забезпечує надійне покриття мережі Wi-Fi у кожному куточку будинку або квартири. Однак на якість покриття Wi-Fi впливає велика кількість факторів, як-от: розташування кімнат, матеріал стін і навіть меблі. Технологія AiMesh дозволяє об'єднати декілька маршрутизаторів ASUS в єдину мережу Wi-Fi для всього будинку, яким би великим він не був. При цьому, купуючи новий маршрутизатор не доведеться викидати старий! У рамках мережі AiMesh користувач отримує централізований контроль над усіма маршрутизаторами і автоматичне перемикання між пристроями. AiMesh – це надійність мережі Wi-Fi.

 

Підтримка двох частотних діапазонів

Завдяки можливості одночасної роботи в двох частотних діапазонах (2,4 і 5 ГГц) зі швидкістю 600 Мбіт/с та 1300 Мбіт/с відповідно, RT-AC68U забезпечує загальну швидкість передачі даних у бездротовій мережі на рівні 1900 Мбіт/с.

 

Високошвидкісний інтерфейс USB

RT-AC68U оснащується двома портами USB, один з яких відповідає високошвидкісному стандарту USB 3.0. Підключивши до них USB-сумісні пристрої, можна легко перетворити цей маршрутизатор на файл-або принт-сервер, а також спільно використовувати 3G/4G-підключення до інтернету.

 

Інтерфейс ASUSWRT – зручне адміністрування

Графічний інтерфейс ASUSWRT полегшує налаштування маршрутизатора та адміністрування мережі. Зручний інтерфейс і спеціальні «майстри» полегшують конфігурування пристрою відповідно до потреб користувача. Навіть новачки зможуть легко налаштувати Інтернет-з'єднання або мережевий принтер.

 

Функція Adaptive Quality of Service (QoS), реалізована в маршрутизаторі RT-AC68U, дозволяє вказати пріоритет використання пропускної здатності Інтернет-каналу різними додатками. Вона підтримує популярні ігрові консолі, наприклад PlayStation®3, PlayStation®4, PS4™ Pro, PlayStation®Vita, Wii U, 3DS та Xbox One.

 

Швидке налаштування

Процедура налаштування, яку можна виконати за допомогою смартфона, планшета або комп'ютера, займає всього 30 секунд* і складається із трьох простих етапів. Просто підключіть кабелі до маршрутизатора, відкрийте браузер і дотримуйтесь інструкцій майстра налаштування.

 

Легкість адміністрування

За допомогою окремої програми ASUS Router для мобільних пристроїв з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом можна змінювати налаштування маршрутизатора, виконувати контроль мережевого трафіку, діагностувати проблеми підключення, оновлювати код прошивки. І все це без увімкнення комп'ютера.

Характеристики

Загальні характеристики

Стандарт бездротового зв'язку
Кількість антен
USB порт

1 x USB 2.0

1 x USB 3.0

Характеристики мережі

Максимальна швидкість передачі даних (Wi-Fi)
Максимальна швидкість LAN

1 Гбіт/с

Вхідний інтерфейс

Ethernet

Кількість LAN портів (RJ-45)
Шифрування за технологією AES

Ні

Діапазон частот

Мережеві функції

DHCP-сервер

Так

Підтримка WMM (WiFi multimedia)

Так

SPI

Так

Дистанційне керування

Так

Фільтрація MAC-адрес

Так

Демілітаризована зона (DMZ)

Так

Фільтрація вмісту URL (контент-фільтр)

Так

NAT

Так

Фільтрація IP-адрес

Так

Підтримка VPN

Так

Фізичні характеристики

Колір
Вага

640 г

Габарити (ВхШхГ)

220 x 83 x 160 мм

Комплектація

Маршрутизатор

Адаптер живлення

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера