Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Епілятор BRAUN FaceSpa Pro 912 81636295

Код:682222
Немає в наявності
Епілятор BRAUN FaceSpa Pro 912 81636295 фото
Епілятор BRAUN FaceSpa Pro 912 81636295 фото
Епілятор BRAUN FaceSpa Pro 912 81636295 фото
cashback iconКешбек 58 ₴
5 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ніжна турбота 4 в 1

Прилад для догляду за обличчям Braun FaceSpa Pro 912 укомплектований усім необхідним для дбайливої турботи про чутливу шкіру. У комплект входить щіточка для м'якого чищення обличчя, її відрізняють щетинки рожевого кольору. А також в наборі мікровібраційна і епіляційна головки. За допомогою цього набору можна: швидко і якісно зняти макіяж, зробити щадний пілінг, масаж, поліпшити приплив крові і стимулювати оновлення клітин шкіри. Також можна провести епіляцію різних зон обличчя.

 

Інноваційна технологія

Модель Braun FaceSpa Pro 912 оснащена тонізуючою головкою MicroVibration. Функціональна насадка створює серію мікровібрацій в тій зоні обличчя, до якої торкається, таким чином стимулює крово- і лімфоток, освіжає шкіру і розгладжує мімічні зморшки. Насадка спеціально обладнана таймером, який буде кожні 20 секунд сигналізувати про необхідність перейти до наступної зони. Процедура збільшить вбирання зволожуючого крему, додасть шкірі пружність і свіжий вигляд. Молодіти на очах – це якраз про використання технології MicroVibration.

Забезпечить красу і гладкість

Видалити зайві волоски на обличчі за кілька секунд допоможе епіляційна головка. Підходить тільки для сухої епіляції. Вона тонка і маленька, максимально контактує зі шкірою. На її поверхні розташовані 10 міцних мікропінцетів. Роблячи до 200 вищіпуючих рухів за хвилину, пінцети швидко і з коренем вищипують небажані волоски, довжиною від 0,5 мм і товщиною від 0,02 мм. Результат збережеться до 4 тижнів.

 

Комфортне користування

Прилад по догляду за обличчям можна використовувати у воді, його корпус - 100% водонепроникний. З насадками для очищення і масажу можна застосовувати мило, молочко, гель для вмивання. Пристрій працює від акумулятора, заряду вистачає на 1 годину. Заряджати його можна від мережі, зарядний пристрій адаптується під змінну напругу у різних країнах світу. Тому і у відрядженні, і на відпочинку за кордоном, ви завжди зможете подбати про чистоту і свіжості свого обличчя. Так само комфортно, як удома. Додаткові аксесуари: захисний ковпачок, щіточка, підставка, мішечок для зберігання.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Епіляційна голівка
Тип епіляції
Кількість швидкостей/режимів

2

Кількість пінцетів
Насадки
Тип голівки
Додаткова інформація

Напруга: 100-240 В

Потужність: 7 Вт

Експлуатація та безпека

Джерело живлення
Час зарядки акумулятора

60 хв

Індикатор зарядки

Є

Підсвічування

Нема

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Габарити (ВхШхГ)

18 х 3 х 3 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

22.2 х 15.5 х 5.7 см

Вага

380 г

Вага в упаковці

500 г

Комплектація

Адаптер для щіточки/насадки з кнопкою фіксатора

Щіточка для чутливої шкіри

Підставка

Головка MicroVibration

Головка для епіляції

Захисна кришка головки для епіляції

Блок живлення

Інструкція

Щіточка для чищення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера