Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків9
Задати питання

Епілятор ROWENTA Aquasoft Wet&Dry EP4920

Код:678637
Є в наявності
Епілятор ROWENTA Aquasoft Wet&Dry EP4920 фото
Епілятор ROWENTA Aquasoft Wet&Dry EP4920 фото
Епілятор ROWENTA Aquasoft Wet&Dry EP4920 фото
Епілятор ROWENTA Aquasoft Wet&Dry EP4920 фото
Епілятор ROWENTA Aquasoft Wet&Dry EP4920 фото
Епілятор ROWENTA Aquasoft Wet&Dry EP4920 фото
Епілятор ROWENTA Aquasoft Wet&Dry EP4920 фото
Епілятор ROWENTA Aquasoft Wet&Dry EP4920 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
-25%
Вигода 670 ₴
cashback iconКешбек 19 ₴
2 669
1 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Виняткова ефективність

З епілятором Rowenta Aquasoft Wet & Dry EP4920 ви зможете легко видалити навіть найменші волоски. Для цього на голівці апарата знаходяться 24 сталеві пінцети, які в корені видаляють волосяний покрив довжиною від 0,5 мм. Така технологія дозволить отримати бездоганно гладку шкіру на кілька тижнів. Неможливо обійти стороною 2 швидкісні режими, завдяки яким користувач зможе самостійно налаштовувати інтенсивність роботи. Повільна швидкість відмінно підійде для чутливої ​​шкіри, абільш швидка дозволить моментально видалити навіть найжорсткіший волосяний покрив.

Чудові експлуатаційні якості

Завдяки абсолютній водонепроникності апарат відмінно підходить як для сухої, так і для вологої епіляції. Ви можете впевнено видаляти волоски в теплій ванні або душі, що значно знизить неприємні відчуття. До того ж зручне керування і нескладна конструкція подбають, щоб експлуатація була як ніколи комфортною.

Акумуляторне живлення

Як живлення використовується вбудований акумулятор, який дозволить назавжди забути про незручні кабелі. Для повної зарядки потрібна лише 1 година, при цьому ви отримуєте повну свободу дій, і можливість доглядати за своєю шкірою навіть там, де немає електрики. Це відмінний варіант для тих, хто постійно в роз'їздах.

Масажні ролики

Тепер процес видалення волосся буде не таким болючим, адже Rowenta Aquasoft Wet & Dry EP4920 обладнаний сучасною масажною системою. Невеликі ролики приємно впливають на шкіру, зменшуючи больові відчуття та запобігаючи появі почервоніння.

Сучасні насадки

Щоб епіляція була максимально ефективною, рекомендується використовувати спеціальні насадки, які йдуть в комплекті. Насадка для чутливих зон дозволить видаляти волоски в таких ділянках як зона бікіні та пахви. А якщо ви хочете видалити залишки мертвого епідермісу на колінах або ліктях, тоді просто скористайтеся зручним валиком для пілінгу. Неможливо обійти стороною й насадку для гоління, яка моментально перетворить ваш епілятор в гостру бритву, для ефективного видалення навіть найжорсткішого волосяного покриву.

Унікальний дизайн

Дизайнери Rowenta подбали, щоб епілятор було зручно тримати в руці, навіть в умовах підвищеної вологості. Для цього вони розробили ергономічну форму зі спеціальним покриттям, яке не дасть пристрою вислизнути з рук. До того ж приємний колір буде радувати око, а невеликі розміри дозволять помістити пристрій навіть в найменшу косметичку.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Епіляційна голівка
Тип епіляції
Кількість швидкостей/режимів

2

Кількість пінцетів
Насадки
Тип голівки
Додаткова інформація

Технологія Wet&Dry

Технологія Skin Respect

Режим Soft

Пінцети з нержавіючої сталі

Експлуатація та безпека

Джерело живлення
Час зарядки акумулятора

60 хв

Час роботи від акумулятора

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Матеріал пінцетів/дисків

Метал

Габарити (ВхШхГ)

23 х 11 х 7 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

26 х 15 х 15 см

Вага

0,386 кг

Вага в упаковці

0,398 кг

Комплектація

Епілятор

Насадки

Гарантійний талон

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків